Kneissl Tanker Telemark

Noen har noen erfaring med Kneissl Tanker som telemarksski?

Ingen forskjell i bruksområde som telis i f.h.t. alpint. Stiv og stabil er vel nøkkelord. Flyter jo meget godt oppå pudder, men er litt trøg å få rundt svingene i forhold til mjukere ski. Kjør med kraftig binding!

Har kjørt en sesong med Tankern, Sinnsykt stabil, pløyer gjennom alt av ujevnheter, god flyt i pudder og sitter meget bra i bakken, er ikke verdens mest lekne eller lettkjørte ski, det kreves litt jobb for å få den til å funke, men får man opp litt fart og legger vekt på skia så er det bare å cruise nedover. Har bare positive ting å si om skia.

har brukt T@nker som allround telemarkski sidan den kom på markedet. Er godt fornøgd med skia, men kjenner fleire som hater den som pesten - dvs hater at den er "tungsvingt", går "rett frem" og må kjøres "aggresivt".

T@nkeren fungerer meget bra som ski for dei som liker store svinger og høy fart. Er ikkje den eg ville anbefalt for tett skog og kjørestil med mykje svinging.

Personleg så "halverte" eg antallet svinger i ein bakke samanligna med kva eg kjørte med mine gamle Extrem Freedom - har endra litt kjørestil og...

 
Annonse
Annonse
Annonse