Knebeskyttere??

Noen som vet hvilke knebeskyttere som er best å bruke til telemarkkjøring?? har en tendens til å dunke kneet i steiner... ikke så godt d nei. burde det være beskyttere i plast eller...?

www.bmxelement.no

Sjekk ut Mutation Defender pads, de er ikke av plast, men skikkelig robuste og funker finfint for harde slag (feks av steiner).

Det er bare å kjøpe en bukse med innebygd knebeskyttelse! Eller så kan du bruke uansett type knebeskyttere, gjerne av plast!

Mista fire skidager i Val dìsere pga. kombinasjonen mellom knebeskyttere av tøy og skumgummi og en stein i skogen. Med plast haddet det nok gått mye bedre.

Har sjølv arc`teryx sine og dei funker bra. Lette og ikkje veldig svette. Består av skum med eit tynnt plastlag. 298 kr trur eg

Brukar eit par som eg trur er berkna for rollerblades, Oxygen(?), m/plastskal. Hadde eg ikkje hatt dei på på fredag kunne sesongen ha vore over. I staden for kneskade vart det berre hol på kneet i skibuksa. Trur ikkje mjuke knebeskyttarar hadde berga meg der.

Jeg har også Arc`teryx sine, etter å ha prøvd diverse andre. De ser kanskje ikke så robuste ut, men de funker bra! Dessuten er de lette samt enkle å ta av og på(for Toppturer). Et must for oss som går litt dypt...

Kjører med myke volleyballknebeskyttere av skumgummi i park og pipe, men utafor løypene er det som nevnt plastskall som gjelder. Skumgummi o.l. er stort sett lagd for å ta av for støt fra et jevnt, flatt underlag, og duger nok heller dårlig mot spisse steiner, røtter og den slags. Bruker sjæl et par fra Bauer, som er veldig solide med stort plastskall. Eneste ulempen er at de er litt stive å gå med, men oppover kan man jo ta dem av uansett.

Kjører med hardplastbeskyttere beregnet på inlines. Har knust et par stykker i harde landinger uten at dette har gått ut over knærne. Billige, og tåler mye juling. Behagelige å ha på også...Føler meg faktisk naken uten...

Fungerer veldig bra de er ikke klumpete, de sitter relativt bra og de er med hard plast.....noe som er ett must !! Jeg kjøpte dem hos Skandinavisk Høyfjellsutstyr.

noen som har peil på knebeskyttere til gutter med "kraftige" bein? -de jeg har, har (billig-rollerblade-sak) elastikk som blir litt trang... hadde vært fint med litt mer blodomløpsmile

har ikke prøvd arc`teryx(?), men jeg synes de ser pinglete ut (.."kraftige" bein..)

Har Arc`teryx knebeskyttere og de funker bra. Er selv 115+ og hadde ingen problemer. Lykke til. 299,- på SHU.

Har Dainese knebeskyttere. Synes disse funker veldig bra, men har ikke prøvd andre da.

 
Annonse
Annonse
Annonse