Klokke til friluftsmannen

Det er på tide med jumileum og da tenkte jeg overraske med ny klokke. Det er ikke en hverdagsklokke, får det går han ikke med, men en friluftsklokke, altså altimeter, barometer, kompass osv er i sentrum. Jeg har vurdert klokker med gps, men jeg syns for det første ikke at det fins så mange, og for det andre så syns jeg de ikke er spesielt pene (typ suunto x10, garmin forerunner).

Jeg har sett på og blitt anbefalt suunto core, men nå leser jeg flere steder at den har dårlig batterikapasitet, og det er ikke noe særlig når man står på toppen av et fjell og tåkka kommer.

Så nå ser jeg på Casio Pathfinder PAW1500T. Jeg tror den heter PRW 1500 i norge:
http://www.backcountry.com/casio-pathfinder-paw1500t-altimeter-watch

Denne har jo solcelle og alt som går ann å stappe inn i en klokke, bortsett fra gps da.. Trenger man det? Jeg har lurt ut av han at en gps klokke ville han kasnkje brukt mest når han er ute og løper, vi kommer sannsynligvis å kjøpe en sånn garmin sak til å ha med på fjellet uansett, MEN han har også nevnt at han liker suunto..

Andre forslag? Og titan eller plast? Titan varer jo lenger da..

Comon' guys, need some help!!

Har selv en Sector Mountain Master som har alle funksjonene du nevner.God batteri kapasitet, og den er knall tøff og se på. Og den kan brukes til litt penere anledninger..
http://www.sectornolimits.eu/#/sector/eng/watches/mountain/Mountain Master

flott klokke, men nok litt i dyreste laget desverre..

Det må da være flere klokkeinteresserte mannfolk her?

Har hatt den selv nå i en sesong. Storfornøyd! Kjøpte min på eBay for 1600kr. Etter 9 mnd har jeg ikke merket noe til dårlig batteri.. En fordel er også at man kan bytte batteri selv, uten at det går ut over garantien.

Har kjøpt core to ganger fra samme plassen på ebay og sluppet unna moms/toll begge gangene.

http://cgi.ebay.com/Suunto-CORE-Regular-BLACK-Wristop-Computer-Watch-NEW-/360273031452?pt=Wristwatches&hash=item53e1f2311c#ht_1231wt_1137

Takk for tipset smile Jeg heller mer og mer mot suuntoen, den er jo litt kulere faktisk, og mer nøyaktig altimeter ifølge mange.. Casioen er kanskje litt nerd smile

Har spurt dem om de kan sende med lavere verdi tidligere faktisk, men ikke fått noe svar.. men de gjør altså det automatisk?

han satte ned verdien automatisk og sendte den som gave begge gangene jeg kjøpte smile

Så flott!

Da tror jeg at jeg har bestemt meg smile Takk for hjelpen!

 
Annonse
Annonse
Annonse