Kjipt mobilutvalg for tøffe karer

Har hatt en traktor(Siemens ME45) i to-tre år nå som begynner å synge på aller siste vers etter mange drukninger og og harde nødlandinger. Begynner å innse at en telefon uten MMS er passelig avleggs idet både mamma og pappa har overgått meg i telefonstandard.

Er utrolig skuffa over dagens utvalg blant robuste telefoner. Nokia 5140 sliter med dårlig skjerm og trasig oppløsning på kameraet og er vel ganske avleggs om kort tid, idet flere og flere modeller kryper over megapixelsgrensa. MP3 hadde jo også vært kult under kjedelige forelesninger!

Siemens M65 skryter med 300timers standby, men holder vistnok bare i to-fire døgn under normal bruk. Finner ingen andre såkalt støtsikre/vannavstøtende telefoner på markedet.

Hører rykter om at Siemens kommer med en oppgradert M65. Noen som vet når den kommer, om den får bedre stanby-tid? Eller om Nokia eller noen andre produsenter har noe på tegnebrettet.

Trasig at teknologifolka ikke tenker mer på oss aktive og putter inn høydemåler, kartplotter og skredsøker i en solid liten gummikasse!

http://communications.siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,hq_en_0_89745_rArNrNrNrN,00.html

...men det får vel være grenser for trasig design. Ser ut som en billig fake fra Brio for 0-3 år!

har jeg også, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd.
Hadde jeg fått tak på en ny slik en hadde kjeg kjøpt på flekken, til å ha når jeg knerter den jeg har (noe som forhåpentligvis blir lenge til)
Hva skal en egentlig med alle funskjonene som du får på en mobil nå til dags? så lenge det går ann å ringe å sende meldinger så er det godt nok for meg. ( Dog, det må være gøy å friste snøhungrige studenter, som sitter i oslo og leser mens vi heldige får kjøre fete linjer i flotte sunnmørsfjell, med ett lite MMS bilde du akkurat tok med telefonen smile )

den har vært utsatt for det meste, jeg har badet med den, utallige fall, jeg har kjørt over den med tråkkemaskin, den har blitt glemt igjen i motorkassa på tråkkemaskinen....og den er akkurat like fin

men jeg frykter at jeg må finne ny, og valget faller på en av de to mulighetene over M65 eller M75.

..bruk heller to mobiler og et twin simkort fra netcom! funker dritbra!

bruker "haifinnetlf" R310 fra ericsson i bakken (denne har overlevd tur i vaskemaskinen og tette nødlandinger) vel den er kanskje gammel.. men den funker som tlf og sms!!

kamera og annet dilldall på tlf er bare tull hvertfall når man er i bakken! enig med mr pamp der.

så for man heller ha en smooth mobil med alt, til å leke seg med ellers

Må få slutte meg til hyllesten til me45. Den tålte og tåler alt. Med min bruk trengte den lading hver tredje eller fjerde dag, og er alltid til å stole på. Bruker den fortsatt til web pr gprs, ettersom jeg ikke får liv i den delen av m65.

Har selv s65 hvor jeg heller ikke fikk gprs mms til å virke, løsningen er å levere den til ett mobilverksted som oppgraderer software, hvis du har garantibeviset er det gratis også. Funka hverfall for meg

eneste gangen gang jeg bruker telefon når jeg er på tur er når jeg trenger det. etter å ha lest her virker det som om noen (mange) bruker telefon i løypene. hva er vitsen?!

Akkurat i løypa er vel ikke mobilen så viktig. Hater forresten løyper.

Er du ute på tur burde jo mobilen være en del av nødutstyret. Både i topptursekken, klatresekken osv. Dessuten er det jo ikke bare på tur at telefonen faller i bakken. Tvillingsimideen er vel ok, men det blir jo et sabla prioriteringsproblem. Skal du ut på klatretur må du jo selvf ha den gamle, skal du buldre kan du jo ha den nye, men hva når du klatrer sport?

Hvis M75 får bra batterikapasitet så blir vel den ok!

Og er faktisk ganske enig, men det store problemet er ikke kamera eller skjermen, men den elendige batterikapasiteten. Et par timer ute i kaldt vær og det er natta. Gleder meg til det kommer en skikkelig telefon for litt over middels aktive mennsker. Skal vel ikke være så veldig vanskelig å lage. Jeg tror markedet er for lite til at de kommer med nye modeller like ofte som f.eks business markedet krever. Men hva viktigst? Telefon eller snøen som snart skal kjøre på Stryn??

m75 er under produksjon!!!

var helt geek på mobilforum og sånt for om lag 3-4 måneder siden. leste alt som nesten gikk på utallige sider.

www.amobil.no er ei bra side som tester mobiler jevnlig, og har grundige og lange tester der alt på mobilen står i fokus.

hvis du trykker linken "Nyheter" kan du garantert lese om nettopp M75. bare du har tålmodighet og rullemus.

M75 skal visst komma 3.juni, men da e jo alltid masse forsinkelsa og styr så den e vel å finna i butikkane noken veke seinare..

Til "raa".. Kan sei meg eini i at da e altfø masse fancy smancy mobila der ute og det går fint ann å leva uten dei, men dei e jo kjekke å ha.. Da e jo digg å ha ein telefon som tåle både knall og fall og våte dukninga samtidig som du kan ta bilde av flotte kvite og flotte pudderbakka og senda heim te alle dei stakkarsane som sitt innestengt på jobb/skule wink

M75 skal visst komma 3.juni, men da e jo alltid masse forsinkelsa og styr så den e vel å finna i butikkane noken veke seinare..

Til "raa".. Kan sei meg eini i at da e altfø masse fancy smancy mobila der ute og det går fint ann å leva uten dei, men dei e jo kjekke å ha.. Da e jo digg å ha ein telefon som tåle både knall og fall og våte dukninga samtidig som du kan ta bilde av flotte kvite og flotte pudderbakka og senda heim te alle dei stakkarsane som sitt innestengt på jobb/skule wink

http://www.dagbladet.no/dinside/2005/05/30/433204.html

M75, ta deg en bolle!

Det er jo en krute god mobil. Fatter ikke at folk ikke får MMS og GPRS tel å funk det va jo lett.

som "altern" linker til følger jeg like bak. i tillegg til kapasiteten har den et ganske nice design også. men..det er jo for godt til å være sant i norge... typisk!!

Hadde ein ME45 i fleire år, den tålte nesten alt og eg var veldig nøgd med den, og batterikapasiteten var veldig god. Når den var utslitt (metallbelegget inne i tastaturet slitt bort) kjøpte eg ein ME65. Det var ein møkkatelefon -stor og klumpete med elendig batteri. Tålte null fukt og var boss etter eit halvt år.

ikk kjøp de fineste, kjøper mobil til ca 500 jeg... og bytter når de ikke funker mer (eller reparerer på garanti om mulig). er jo også en ide å ha mobilen i en sånn liten pose med zip på, når den ligger i lomma, så blir ikk fuktskadene så store....

s

M65 er en treig møkkamobil, som virker som en 486 pc med windows xp for de som vet hva 486 er (var)

Den har tragisk batterikapasitet, til tider helt merkelige menyer og navigasjon og lystrer sjelden før etter at du har slått den ett par ganger i bakken.

Ikke kjøp den!

Har liten tro på M75 etter snart ett år med M65

og er strålende fornøyd foreløpig.
Men i sommerværet får jeg jo ikke testet den skikkelig ennå. Er spent på vinteren og batterikapasiteten da...

Er det et godt valg? Har nettopp gjort det og er litt skuffet over Nokia'n. Liten skjermskrift, dårlig batteri-kapasitet og dårlig telefonbok. Kjører Nokias datautveksling (Nokia PC Suite) som gjør at kapasiteten er altfor liten. Max 300 adressater så man må velge venner som skal figurere på listen med omhu..

Angret på at jeg ikke valgte Siemens ME65. Burde jeg ikke det?

 
Annonse
Annonse
Annonse