Kassett eller minnebrikke

Skal kjøpe kamera, og lurer på hva som fungerer best og slikt, kassett eller minnebrikke?

Minnebrikke/harddisk er enklest og veldig praktisk.
Kasset er bedre kvalitet, og enklere format for pc-en. Men med ulempen å måtte kjøpe og bytte kassetter, og rense kameraet nå og da..

Hvis du skla bruke kamera til ski kjøring vil jeg sterkt anbefale kassest. det tåler mye mer enn en hardisk og du får den optimale kvaliteten. Desutten trenger du egentlig ikke spesielt mange kasetter, selv har jeg 3 som jeg har brukt flere ganger.

hei!

kjøp full HD kamera og med minnebrikke. det er utrolig praktisk og bra. ikke hardisk. på en litt kald vinter dag så slår den av seg plutselig. har hatt probleme selv.

kasett er greit men tar mye plass og styr med overføring av filer.

men vi du skal kjøpe full HD, har du sikkert på den beste kvaliteten hele tiden. så kjøp deg 8gb til 16gb minne kort. får bare plass til 30min på beste kvalitet.

bare noen velidig gode råd fra en "venn"wink

til filming på ski anvefaler jeg minnebrikke eller kasset. De fleste semiproffe kameraer filmer på kasset.

Men hvx 200 som er kamera field (filip) filmer med tar opp på P2 kort somer en type minnekort. vet om noen som får problemer med formatene med minnekortkamerar av den billigere varianten altså uder 15 - 20 000

Minnebrikke, evt kassett hvis du er ute etter noe semi profft(10 000kr ++). Glem harddisk, de takler kulde og slag dårlig.

 
Annonse
Annonse
Annonse