Kalde tær?

Fikk fellt inn varmekabler i mine såler av gutta på Surefoot, hadde mine egne som jeg tok med dit! det ble drit bra, de brukte en spesialtape fra comformable langs innerstøvelen (på utsiden) som forhindrer brekasje! jeg betalte bare for jobben og de tok 10,- minuttet, det kostet en 100drings..ellers bruk merino ull, den er dritvarm har sokker fra Smartwool og de er supertynne men det varmeste jeg har hatt

for ikke å fryse på tærne er riktig tilpassede innersåler i støvlene. Da mener jeg din siste finjustering av innersåle for å kunne BEVEGE TÆRNE samtidig som tærne ligger an mot sålen. Litt krøkkete skrevet, men alle greier vel å kutte såler for å tilpasse de støvlene/foten. Alle støvlene jeg har hatt de siste 10 årene er tilpasset med 1/4, 1/3, 4/5 såler etc for både komfor og kalde tær.

Gå for heaters! Atomic og Tecnica har jo det i noen av sine støvler alerede! Kalde føtter dreper jo skigleden, man kan ikke ta så mange turer og må inn å varme seg hele tiden! Bedre å betale for varme støvler enn å få færre turer på ski!!! Har hørt at Surefoot skal få in heaters med fjernkontroll til varmejusteringen!!!!

Jeg sverger til renne merino ullsokker, av god kvalitet..

Har aldrig trengt kabler eller varmesåler, selv ned i 30-40 blå midt på finnmarksvidda..

Såler av god tykkelse, romslige sko og gode sokker er kritisk.

jeg syns sånne ullmax og vanlige ullsokker funker fett jeg..

 
Annonse
Annonse
Annonse