K N E B E S K Y T T E R???

Hvordan vil det funke å bruke rollerbladesknebeskytterne mine på telis. Blir kanskje litt svett og varm eller er det samme sak som brukes på ski?

har kjørt med blades-beskytter i ti år. Funkar perfekt

Jeg bruker rollerblade-beskyttelsene mine. Du blir
god og varm på knærne, noe som jo er veldig
gunstig mot skader. Jeg har ikke slått knærne siden
jeg startet å bruke knebeskytterne mine.

har brukt noen ultraweels beskyttere i lange tider funker som faen, eneste problemet var at borrelåsen slet i stykker goretexen, men det gjør egentlig ikke så mye, buker ikke buksen når det regner likevel.

Det funker ganske greit med de fleste knebeskytterne, men det er litt viktig at det på "skallet" på knebeskytterne ikke er ruglete eller hva man kalle det. hvis de er helt glatte så ødelegger du ikke skibuksen. Fikk et par knebeskyttere brukte på White Water til 25 spenn. Glimrende!

Du må ikke finne på å bruke samme knebeskytterne på ski som du bruker på rollerblades! Det er jo galskap! Det er viktig å bruke egne spesialknebeskyttere til skikjøring. For ikke å snakke om knebeskyttere til skating! De er de aller farligste å bruke på ski!!

Kan du utdype hvorfor det er farlig å bruke knebeskyttere beregnet for rulleskøyter på ski?

Ironi min venn, ironi...

Det viktigste med knebeskyttere er at det ikke er skarpe kanter på dem som kan kutte opp buksa di. Jeg bruker Arcteryx sine. De er lette, sitter godt, og holder kneet godt og varmt (mtp skader)
Du får kjøpt disse på Skandinaviske Høyfjellsutstyr. Men har du noen, bruk dem!

at han fikk dem på tilbud...for bare 2500 kr...god investering...hva er vitsen med knebeskyttere egentlig??klarer dere å mose kneet så hardt nedi skia at dere trenger kne beskytter??

Ja, du kan godt mose kneet veldig hardt nedi skia, en stein, en stubbe, hva som helst. Du trenger knær for å stå på ski, mens det er fullt mulig å kjøre uten hode (og da helst med knebeskyttere)...

 
Annonse
Annonse
Annonse