Juvass

Noen som har hørt noe om at den godeste olsson skal ha campen sin på juvass i sommer ?
Åssen er forholda der ?

men i alle dager, jon olsson på juvass?? hmm.. det hørtes mistenkelig ut, for de har jo null park...! sist gang jeg var der var d jo bare et lite hopp man kunne leke seg på, hva har skjedd i mellomtida da?? hmm.. jaja.. kan godt hende..smile

Var på Spiter sist helg, det er ekstremt lite snø nå. Tipper Juvass får enda større problemer i år, de måtte jo stenge store deler av sommeren i fjor. Blir i hvert fall ikke nok snø til å spa opp en park. Se det i øya folkens: Breer er historie i Norge om seks år.

Det har vært en del snakk om at Olsson skal på Galdhøpiggen Sommerskisenter i sommer. Dette skyldes, i følge mine kilder at sesongen på Stryn ofte er veldig kort. Kan også tillegge at Galdhøpiggen Sommerskisenter har investert i snøkanoner, og har hittil produsert kunstsnø fra ca ved årsskiftet. GPS blir etter min mening sannsynligvis topp i år!

I fjor Lånte Gps kanoner som de kjørte på våren og produserte en del snø for å komme en varm vinter i forkjøpet...
Funket veldig bra! Var der i slutten av Juli og var ikke noe stress å kjøre der oppe da...Begyne tå bli veldig vått og isete p sidene hvor inrunnet til biggern var,men var bare å kjøpe En salt sekk og låne noen spader så fikset vi det greit selv....
Så vet ikke når du var der.....Stryn var hvertfall stengt når vi var på Juvass....Så De holder hvertfall desisdert lengst oppe!
Med litt mere vel vilje fra folka der så kan de få en bra park,men desverre prioriterer de farts fantomene fortsatt....sad

blir med stor sannsynlighet annerledes dette året. Olsson skal dit, og han MÅ ha bigjump inkl skikkelig park. Det er hittil produsert en uhorvelig mengde kunstsnø, med egeninnkjøpt kunstsnøanlegg.

Olsson på Juvass?

Må si jeg er skeptisk, tror neppe Juvass blir noe jibbeparadis.

Juvass er for racing-folket, Stryn for freeridere.

Men hvor kommer egentlig disse ryktene fra?

Det er masse snø på juvass for tida. Har produsert mange tusen kubikk med kunstsnø,+ mye natursnø. Juvass holder oppe til ut Oktober, det har de gjort i mange år. Park blir ikke noe problem der i år. Verre med stakkars stryn som sikkert må stenge uhorvelig tidlig i år ogsså. (6 Juli i fjor) jaja. Juvass gonna rule this summer !!!!!!!!! På spiter er det drittlite snø, memn jjuvass ligger i et annet leie, så vinden har fraktet endeeeeeeeeeeel snø dit. + Kunstsnøen !

Galdhøpiggen Sommerskisenter BLIR dig i år!

er det noen som kan fortelle hvor de har hørt dette?

suger!!!!!!!

ja, har hørt at olson skal ha camp, der. de pleier ikke å ha no park, men setter sikkert opp masse når olson kommer..

For det første ligger det an til en bra sesong på stryn i år... siden det er bra med snø.
For det andre er det heller lite natursnø på juvass.. hvor de mangler både skills og utstyr til å bygge og vedlike holde en bra park.
For det tredje befinner jeg meg per dags dato i åre.. og på spørsmål om sommerkjøring svarte jon olsson følgende.. : han skulle ta det litt rolig .. ta seg en tur til stryn ..surfe litt på stadt... og kjøre park i usa.

på Juvass blir det kjempe forhold i sommer! hittill er det produsert over 300 000 kubikk med kunst snø, det vil sikre forhold til langt utover høsten, kanonene har gått for fullt lenge! det er ingen grunn til å frykte for snøen her nei...hilsen en som bor i bygda..

Mange usikre kilder. Kontakt evt GPSS og forhør deg der. De vet muligens mer. http://home.online.no/~gpss/

Var mye snø på stryn i fjor også så vidt jeg vet.og da var det lite på Juvass......Men hvem holdt koken lengst?...Det var juvass....
I fjor kjørte de også ca 300.000 kubik med snø...og mulig de kjører mere der så lenge det holder seg på minus siden....
De hoppene som var der i fjor var bra..og et veldig stort gap....så er nok ikke kunnskap det mangel på..mere viljen...De har kiddy cam der hvert år og de har en bra "park" når dem er der....Tror de hadde 6 hopp i fjor....To tre av de var store og resten moderate....Så er forholdene bra kan juvass være på høyde med stryn....Fordelen er at du slipper å stå i kø for å få en hitt....Den må du på stryn....
Fred ut!

Nei, mer sannsynlig med Brecup og den slags for kommende Lasse Kjus"ere. Porter og salt er konger på Juvass.
Sånn er det.

planlegger en tur dit i sommer.
det er vel vanligvis minimum et hopp der? krever det ihvertfall.
mener jeg så et hopp der når jeg gikk opp til galdhøpiggen for noen år siden. er det bra der i Juli?

Var der i Juli nå sist sommer...Rett etter kiddy camp....
Var flere hopp der når vi kom,men smeltet fort så vi brukte stort sett ett hop der..De var gniene på shapinga si,men vi fikk presset de til å shape landingen for oss hver dag.opp til flere ganger grin
Så spadde vi og fikset hoppet og inrunnet sånn vi ville ha det...funka fett! Kjøpte en salt sekk og saltet inrunn og hopp.....hadde 4 bra dager der! Vi var 4stk og kun vi som brukte hoppet så er lekkert hvis man bare gidde å gjøre en liten egeninsatts!

Når i Juli skal du oppover?
Har jeg ferie på samme tid i år blir det nok juli på meg også og da er ofte stryn stengt så kan fort bli juvass i sommer også....

I fjor var kanskje den sesongen på stryn med dårlig snøforhold på 10 år ...
Var der stort sett hele sesongen. Påsken inkludert. Har sett mer snø i juli tidligere år..enn hva det var i påsken i fjor.

De to siste sesongene har jeg hatt ferie i Juli og begge gangene har d vært kluss m Stryn...i fjor var de stengt og sommeren for to år siden var det nesten umulig å kjøre der,mens juvass har hat bra forhold begge åra....To år siden var d vist nok rekord mye snø ved åpningen....Så noe er d jo som mangler der......Men hver sin lyst! drar uansett dit d er best forhold når jeg skal på ski!!

 
Annonse
Annonse
Annonse