Juvas/Stryn nå??

Hvordan er det på de to destinasjonene nå?
Drar oppover fredag kveld og skal kjøre fra lørdag og utvoer...
Hvordan er det på Juvas nå? Vurderer en dag eller to der... snøforhold park osv?

Mulig vi flytter oss til Stryn fra mandag og utover...
Hvordan er snøforhold/park der nå?

Jeg kom hjem fra stryn igår, har vert der oppe en uke. Konge forhold, drit feet park.

Snakket med noen som hadde vert på juvas, de var ikke fornøyde. 4 eller 5 hopp, og ikke noe mer! (jeg skal ikke si dette sikkert)

Reis til stryn du, mye bare bærter og greier. God tur!

Breen ved Juvet har ikke mye å tilby park-entusiastene. Var der oppe for to uker siden, overraskende mye snø (til årstiden), men på GPSS er det portjagere og tindebestigere som trives best.

Her er det drittbra, bra park osv....
Mange rails har blitt satt opp, så det er 8 her totalt. Inkl. rainbow, s, og c rails !!
Her er det kuldegrader hele døgnet for tida, og i bakken har det vært nytt pudder de siste dagen !!!
Så det er bare å pakke og komme opp på juvass !!!!

Er kiddycamp der denne uka og de to neste så da skal ha en park så vidt jeg vet...
Drar til Juvas og kjører lørdag og søndag,men tror vi reiser til stryn og kjører fra mandag for på mandag starter campen igjen på juvas og da er det masse kidds som har første retten på parken der....Smooth at stryn oxo har bra forhold fortsatt....Vært sykt uheldig med været der på denne tiden de siste åra i motsettning til hva vi har hatt når vi har vært på juvas derfor prioriterer vi juvas de første dagene så ser vi ann vær og forhold på stryn etter hvert...

Railsa er fra Beitostølen....Flatt railsa er korte,men crail,rainbow og s er feite! grin
Fjellet here we comes! grin

Nesten utrolig! I følge www.powdercafe.com (tirsdag 6.7) er det forsatt gode forhold takket være den kalde sommeren som har vært. I følge dem er det forsatt off-piste muligheter. Juvass bruker å holde koken helt til vinteranleggene er klare for ny sesong...siste KiddyCamp slutter helgen med 23. juli. Har kjørt pudder på Juvast sent på høsten...så noen runder til på Stryn er kanskje ikke så dumt likevel smile

Tja, stryn er helt greit om dagen! Vært dær i noen dager nå, kom hjem i morrest! Snødde faktisk i går, samt at det var en liten periode med sol! Parken var helt grei, Asbjørn (bigtrix) gjør en meget GO jobb, tross i at sesongen går mot slutten, og at det blir mindre og mindre snø man kan benytte seg av! Tror de regner med å kjøre i 2-3 uker til på stryn faktisk! Parken har bra variasjon med rails samt en "line" me 2 helt fine hopp, rekker det meste av triks på det første hoppet i linjen! Ellers er ikke step down"en oppe å går, men en fin corner man gå gå høyt og langt på, parken avsluttes med en liten hip man kan leke litt på... Så, dersom du har mulighetn, alstå penger og en kropp som ikke er nedbrutt, stikk til stryn nå!!!!
/TE

Var i Stryn på lørdag og ble alt annet en imponert..De to hoppa var flaut småe..ok hvis 180 er tingen så kan man jo altids holde på, men utfra det blir det baby size. Man tar ned multikinken pga. "den smelter så fort" og rainbowen var stengt/ødelagt. Det går riktig nok ann å hoppe over corneren men det uten triks da det er is rett etter landinga. Den eneste greia av underholdning er den 12 meter lange flatbaren men det blir jo også kjedelig etter hvert. Har full forståelse for at snøen begynner å reise men tenkte bare å advare alle jibbere som har tenkt seg til "dream parken" i Stryn. Spar pengene til neste sommer!

 
Annonse
Annonse
Annonse