Jobb i Cabarete, Den Dominikanske Republikk

StudyAway søker faglig koordinator/hjelpeinstruktør til vårt idrettsfag med friluftsliv i Cabarete på Den dominikanske republikk www.studyaway.no

Fra høsten 2004 starter StudyAway i samarbeid med Høgskolen i Finnmark en studieenhet i idrettsfag med friluftsliv tilsvarende 30 sp. på Den dominikanske republikk. Studiet går over ett semester og studentene oppholder seg i Cabarete i tre måneder. Studiet vil ligge på første års Bachelor nivå.

Arbeidet vil i hovedsak gå ut på å organisere de praktiske aktivitetene som inngår i studieenheten (15 sp.), samt virke som instruktør/hjelpeinstruktør for enkelte av aktivitetene.

Til dette engasjementet ser vi etter en person med relevant utdannelse og gode forkunnskaper innen friluftsliv, ballspill og vannaktiviteter. Vedkommende må ha gode organisatoriske evner, kunne jobbe i team og være fleksibel.

Engasjementet varer i tre måneder og vedkommende må oppholde seg på Den dominikanske republikk fra medio september til medio desember 2004. Det vil være muligheter for utvidelse av engasjementet til også å gjelde for vårsemesteret 2005.

Mer informasjon finner du på www.studyaway.no

Evt. spørsmål i forbindelse med engasjementet rettes til prosjektleder June Pedersen på e-post: june@studyaway.no

Søknad med CV sendes til june@studyaway.no innen 03.05.04

Jeg har bedrevet friluftsliv der nede en gang, jeg feide et lokalt ludder en hel natt på stranda. Mildt og fint, men en del myggstikk på rumpa. Utrolig trang dame forresten...

Du passer perfekt til stillingen. Send søknad med CV.

 
Annonse
Annonse
Annonse