Jibbinga ødelegger?

Tar dette jibbesirkuset over hele greia nå eller. Jeg synes at det hele bare blir til at folk kjøper seg twins og står i parken hele dagen. Hva skjedde med å ta en tur i bakken og nyte allsidigheten. Hater forresten de som kjøper seg drit fett utstyr og så tør de ikke kjøre baklengs engang... show off

mye kids som bare kjøper og shower ja. Kjøp litt ordentlig utstyr , nyt pudder eller godt preppede bakker og spisen kvikk lunsj og ha sex med damer etter after ski..

Hvis fler og fler står i parken, så er det sikkert fordi det er det de har mest lyst til. Så enkelt er det.

Og de som kjøper seg fete twintip-ski, kanskje de har lyst til å lære seg å stå baklengs men ikke kan det enda? Er ikke så jævlig lett å lære seg å stå baklengs hvis du ikke har twintip.

LA folk kjøre hvor dem liker seg best!!!!
Har ikke mer å si!

"når vi var yngre var alt mye bedre"

herregud så lei jeg blir av sånt.
og snakk om generalisering, alle kidsa står med cred-klær og twintips hele dagen i parken, hva så? hvis det er det de liker så skal de få gjøre det.

Jeg er selv en "kid" har dyre twintip ski og dyre klær, men henger dog ikke i parken hele tia, liker å gå til topper og kjøre ned, fins ikke bedre.

Folk har forskjellig smak, noen liker å henge i parken hele dagen, noen gjør som dere eldre, altså kjører pudder og klager på at andre har en annen interesse en dere.

La dæm være i parken, så får vi mer pudder før åss sjæl! Jo flere som er i parken, jo mindre oppkjørt pudder ere! Har altså ikkeno mot at de er i parken..........................

enig med deg!

Jibbing er en relativt ny utfordring i skisammenheng som alle ski interesserte burde ønske velkommen. Helt enig med deg at har man twinns, må man kunne bruke dem, men jibbing åpner for et utrolig spekter av muligehter for ski glede og kick!!!

 
Annonse
Annonse
Annonse