Jibber jakke???

Hei! skal kjøpe meg en ny `jibbe`jakke,noen som har noen bra forslag? må være litt bæggiwink

hva faen, dra til en forbanna skibutikk å finn deg en jakke du syntes er fin!!!! så tar du den 2 størelser for stor så blir den baggy!!!

hva faen skal man med en baggy jakke?? d skal jo sitte etter kropsformen din ikke henge som en sekk... d er mye lettere å bevege seg i en passe jakke!

Han skal jibbe, og da vil han sikkert se ut som en jibber. Jibbere har buksa på rævva, terninger i beltet, bryl i håret og digre jakker.

Rytmisk sportsgymnastikkholdningene dine trenger vi ikke.

PS:jeg jibber ikke. Og har ikke jibbeklær. Men det har de sikkert på Whitewater og sånn. Eller så regner jeg med at Whiteout kommer med klær som ser "jibbete"(ganske mongo ord ja) ut, men det koster vel blod

dagens ungdom!

Jeg selv "jibber" med en kvalitets buksa fra hagelöfs, og en behagelig og god jakke fra H/H smile

Dere skal vel ha baggy stilongs også?

LÅN JAKKA ÅTT MOR DI!
OG HØLL KJEFT - DRIIIITUNGE!

"bæggy jakke" - ÅÅÅHHHHH!!!!!! IDIOT!!!!!

Men la nå folk gå i baggy klær da! Er jente, og har alltid holdt meg til sånn halvtighte snowboardklær, inntil for et par år siden... Kjøpte meg romslig jakke og bukse, og dere aner ikke hvor digg det var! MYE mer behagelig enn det jeg kjørte med før (som egentlig var klær som satt akkurat "passe"wink.

de har faen ikke peil...

hiv deg på et fly ned til mellom-europa, gjerne noe tett opp til alpene, på tysk side. Gå inn i den største sportsbutikken du finner, og si du skal ha den feteste bobledressen som er å oppdrive. Sølv, gull, neon, glinsende lilla evt. rosa er gode stikkord. Fett å jibbe i, fett på afterski, tja, fett nok til å bruke på vei til skolen. Kort sagt, det eneste plagget man trenger.

baggy stilongs er faktisk utrolig digg!!!!
Da i form av baggy pysjamasbukse, hehe

Er det mulig at det finnes så mange drittunger på detta forumet,svar litt seriøst a mongo unger.

...noen jibbere bruker klær som er altfor baggy.. dette ser altfor dumt ut, men litt baggy style er behagelig og ser tøfft ut, har du noen gang sett en pro jibber gå i helt sinnsykt store klær som noen posere gjør? nei! Kjøp deg en jakke som du syntes er fin og føler den komfortabel i, snøstoppern skal ikke sitte på knea!

 
Annonse
Annonse
Annonse