Jibbehansker?

Har kjøpt meg jibbeutstyr og skal snart ut og prøve det. Men jeg trenger noen nye hansker, og lurer på hva som er de beste jibbehanskene?

kjør me vanlige vinter hansker inte vidre, ikke stress me d....
Olsson kjører jo me "jibbehansker" fra Kombi forresten...

Good luck boywink

kjus har noen gode hansker med god bevelighet,bra kvalitet og noen ekstra "dippedutter"

tror nok du skal se om du bare kan kjøre med vanlige hansker du...det er mest normalt..
men dakine har noen snowboard hansker...!

på vilket nivå må jonas være før han kjøper seg "jibbe" hansker?

Hestra og Peek har mye bra hansker til når det er under null grader. Når det er pluss derimot har Gore og SkiBuum noen gode modeller...
Salomon har også et stort sortiment hansker...

Det du skal se etter er om hansken har et forsterket grep slik at den ikke kuttes når du grabber.. bruk gjerne en snowboard hanske, feks en pipeglove som er en kort hanske. den er spesial utviklet med tanke på å få optimalt grep på brettet/skia når man grabber. De fleste merkene har en eller to modeller av disse.
Kjører selv med en Level pipeglove hanske som jeg er kjempe fornøyd med, den er i goretex og er dermed vanntett også..
Finn bare en modell som du liker..
Hestra hanskene er ofte ikke å anbefale til jibbing siden skinnet inne i håndflaten på hansken ikke tåler stålkanter. Det står tilogmed på de modellene det gjelder. Men enkelte av de forsterka modellene fungerer utmerket..

Takk for svar. Har tenkt å prøve å begynne å grabbe 360 etterhvert, da er det ikke helt fett med de gamle Helly-Hansen vottene fra barnehagen.

med riktige hansker!! bare glem 720 med dårlige glowes, greier max 540!!! bruk det du har av penger på hansker, resten er ikke så viktig!!

hvem faen sa man skulle sløse alle penga på dyre hansker.. pipe hansker koster ikke mer en vanlige de er bare kortere og har en forsterke håndflate. gjør det lettere å holde skien (Grabbe).

Gummi hansker er det du bør skaffe deg. Rett og slett makne til de mor vasker opp med.

Selbuvotter med Viking 3000 mønster!

Latexhansker er myke og deilige....

den dagen googlesfabrikkene kommer med en "jibbebrille", skal du kjøpe den og da?? "øøøhh, den sitter jævlig bra, og man har myye bedre syn ned mot der man skal grabbe enn vanlilge googles!". fatter du ikke at det er samme dritten, de bare kaller det jibbehansker for å narre kids som deg?? som eksempel for å se hvor langt dette kan gå, se på shampo- og såpe-industrien!! mange fine produkter der, bl.a "winter dammage repair" eller no sånt!! herregud ass!!

har aldrig brukt ordet jibbehanske..
svarte bare på et spørsmål om en hanske som passer til et spesifikt område.
hadde vært en fordel om du leste innleggene før du åpna kjeften da hadde du i det minste hatt noe å argumentere med.. poenget er at hanskene er mindre og tettere, koster ikke mer og kan også brukes til vanlig kjøring.. om du liker de eller ikke er en smakssak..
og jibbebrilla har allerede kommet den heter oakley a-frame og rekalmeres under akkurat det du nevnte.. om du kjøper det eller ikke er opp til deg!! Idot!!

Du bruker en signatur som er veldig lik min, og så bruker du så slemt språk min gode mann! Hva med å forsøke noe litt mer raffinert? Man skal ikke gå rundt å kalle folk idioter selv om det tilsynelatende kan se ut som om medlemskapet i mensa henger i en tynn tråd. Man skal ikke skue hunden på hårene eller skyte bjørnen før man har solgt skinnet(haha)! Hvis du skal fortsette å kalle folk for slemme ting foreslår jeg at du begynner å kalle deg rasshøljonas.

Samme jævla diskuteringa om det å være utstyrsfreak pga en dude spør om noen som inneholder ordet jibbing. Kan ikke folk bare holde kjeft, eller svare på spm.
Whatch your own ass.

Jeg bruker lange motorsykkel hansker, med noen stive innlegg i fingrene, pinner om du vil. Festet med en hjemmelaget anordning oppe på håndleddet. På den måten får jeg ca 10-15cm lengre armer. Mye lettere å få det til å se ut som du grabber. En annen fordel med disse er at når du ikke har fingrene inne i fingrene på hansken, fungerer den som en vott, god og varm. Bruker forresten korte klips staver slik at det ser normalt ut. Ingen har oppdaget meg enda, funker som f...

Har etter en lang depresiv peiode funnet hvorfor jeg ikke setter nok triks. jeg mangler jibbesokker og jibbe lypsyl. Noen som vet hvor jeg kan komplettere utstyret og bevege meg opp i verdenstoppen?

haha

næi, nivå åh nivå, fuck it asssa, vitsen me jibbehanske viss main ikke grabbe da? prøve åh gi kunden hjelp bare, ro ne a.
kjøp d du vil du jonas, olsson kjøre ihværtfaill for kombi, men noen hær mene kanskje at Olsson ikke e en jibber åh, mye rart ass, men spørr Tanner da, hain har sikkert hanska laga av weed...... lykke t, men vil anbefal hanska me grip likssom i gripetaket da, d funke d, tru mæ, men d hær va nå bare min mening , lykke t da jonas!

 
Annonse
Annonse
Annonse