Jentefilm

Prepubale små drittunger.

Hva med litt cred til chicksa??? Halvparten av jentene på den filmen kjører bedre enn dere uansett.

Det værste som finns er at dere skryter på dere å være starfuckers... he he latterlig.

A gentleman never tells har med respekt og ydmykhet å gjøre. Tenk på en jente på samme måte som dere tenker på fjellet.

Lunefult

Humørsykt

Farlig

Men sinnsykt digg under de rette forholdene.

Å sitte å lire av seg barnsligheter blir man hverken flinkere på snøen av eller til å pule av...

Til du som spurte etter filmen se http://www.chunkyknit.com/default.php
de vil kunne gi deg svar. Eller bestill den her http://www.stockshotshop.co.uk/dsindex.cfm?Object=Catalogue&Mode=Products&categoryID=25

traff feil tast

det at de ikke er like dyktig er ikke poenget mitt..,

det her er bare aå typisk, kvinner tar etter menn.. likestilling og alt annet piss. det virker som de prøver å hån eoss gutta, de skal fremstå som om de i tilegg til å greie jenteting, så greier de faktisk gutteting også....
nok en gang, jenter er mere enn velkomne i annleggene. men er det film på gang, ikke gjør det til en dårlig kopi av guttas..

øyvind jævlia drittsekk du burde faktisk respekterte de jentene som prøver å ikke bare være fnisete å bertete men gjøre noe mer ut av livet, skal ikke de ha lov til å jibbe fordi de første jibberne var gutter? var antageligvis nok med jenter som begynte å jibbe før deg, å jeg vedder på at du sikkert ikke tar deg særlig bra ut på film selv heller...!

patetiske lille fjortis gå å få mora di til å tørke rævva di, oppvasken kan du ta selv..

eller boardere for den saks skyld da, er vel egentlig d det er snakk om her...

hallo i luken.. jeg skal ikke komme med sånne (drøye) synespunkter som øyvind over her, men jeg må faktisk innrømme at det stort sett blir trykket på spoleknappen når leskinen & co. dukker opp på skjermen. ikke fordi jeg hater jenter eller mener de ikke burde være på film, men rett og slett fordi jeg synes det er dritkjedelig å se på i forhold til tanner hall osv. defor synes jeg det er jævlig bra at de har saken i egne hender, så kan de som har lyst til å se jenter på film se den... så kan vi andre la være.. bra jobba, håper du får tak i den!

Ida har mensen Ida har mensen Ida har mensen Ida har mensen Ida har mensen Ida har mensen Ida har mensen Ida har mensen Ida har mensen Ida har mensen Ida har mensen Ida har mensen Ida har mensen Ida har mensen Ida har mensen Ida har mensen Ida har mensen Ida har mensen Ida har mensen Ida har mensen Ida har mensen Ida har mensen Ida har mensen Ida har mensen

dette med respekt, skal ikke det være gjensidig?

ida,oppvasken er tatt, rompestompen er tørket, og ja, jeg er faktisk en fjortis.. å du har jo rett i det., fnisete og bertete jenter får som regel ikke gjort noe med livte sitt.., men DU derimot... her snakker vi da kanskje et kvinnlig monster som sliter med personlige problemer, idenitetsøkende og opptrer umoden til gangs! sosialt sett kan vel ikke du skryte av ferdigheter..., men det skal ikke bli personlig, men jeg vil da ikke kjemme alle under samme kam for ida skiller seg såpass ut...

så jenter, finn dere et annet vann og gå på!

og ja riktig, da tenker jeg på dette med film, ikke sant? ja tenker det jeg...

Idiot øystein/øyvind whatever du heter.

Enda et bevis på at folk på en planke i steden for to er barnslige drittunger. Det er ingenting som er så lekkert som en jente med bigstix i 1 meter nysnø.

er det ikke gutten som skal ha bigsticken?? høhøhø

I"m a lover not a fighter.

Alle chicks som trosser elementene fortjenr cred. Tenk deg en topptur med en smud hardcore snowboardjente, ett telt og en sovepose he he

Nå er det vel ikke slik at det er jenter som står og trygler om å få være med på film. Det er vel heller de som produserer og skal tjene penger på det som faktisk vil ha med jenter, da gjerne av den enkle grunn at det vil selge bedre. Hvis Øyvind hadde vært den vanlig film kjøper ville det neppe vært jenter med på film. Så siden det er jenter med, er det nok det folk vil ha. Så øyvind du får bare infinne deg etter flertallet og fortsette å spole.

her er d jo fighting så d holder..
vil nok si at jeg synes han derre øyvind eller eivind eller hva d nå var er litt drøy ass, men selv om jeg er jente selv må jeg nok innrømme at d er en smule kulere å se på gutta som drar mest på...!
men på en annen side så er d fett for oss å se at jentene også faktisk kan noe, for de er jo faktisk ikke dårlige på ski da..! d blir liksom mer innen vår rekkevidde når jentene gjør fete triks ==> vi blir mere inspirert!
bare så d er sagt....smile

Slapp nå av da! Er det big deal at jenter er med i filmer? Jeg ville bare finne filmen jeg, fordi jeg blir INSPIRERT av å se jenter kjøre rått på snowboard. Takk til dere med seriøse svar.

Ut og lek folkens. Livet er for kort til å bruke tid på dritkasting mellom kjønn.

 
Annonse
Annonse
Annonse