Jentefilm

Vet noen hvor jeg kan få kjøpt snowboardfilmen "Dropstich", med bare jenter?

Men kan tenke meg de tar den inn på snowsjappene..Den er jo nettopp komt ut så den dukker vel opp snart!

når det gjelder jenter å skikjøringen så er det vel noe å ta tak i!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! det finnes et par unntak.., men stort sett sammenlikner jeg det med kvinnefotball i forhold til herrefotball.....

det blir litt pinglete og simpelt.... for all del kjør på ski å kom på afterski, men hold dere unna lærretet...

Nå vet jeg ikke hvem Øyvind er, og det skremmer meg litt. Tenk om jeg en gang skulle bli sammen med en som heter Øyvind, så viser det seg at det er nettopp han Øyvind som kom med det idiotiske utsagnet over meg her. Nei, Øyvinder er herved utelukket i fremtiden!

øyvind..usikker på deg selv?misunnelig kanskje?jeg har bare ett navn å si jeg,Grete Eliassen..
men uansett,er vel bare snowboardere med i dropstitch.

misunnelig?? jeg ser da ingen grunn til å være det, usikker på meg selv? nei ikke i det hele tatt! jeg bare syns det blir litt dumt av noen jenter. hva faen prøver de å bevise, at de også kan kjøre på ski? hvis det her nok en gang handler om å kunne gjøre ting som gutta er gode i ,ja da er vel det her en idrett/aktivitet som gjenspeiler seg til alle andre... bortsett fra kunstløpskøyter da---

ta en kikk på white trash å sjekk ut de jentene som kjører der... hva er det de prøver på??

Herregud, Øyvind, hva er problemet ditt?
Personlig blir jeg mer inspirert av å se jenter kjøre, fordi jeg er selv en JENTE!! Ingen spurte om din mening om jentefilmer her. Det er bare å la være å se på om du synes det er så dårlig. Argumentene dine blir bare patetiske.
Forresten, er du så sinnsykt god? Har vi sett deg i en film kanskje?

Øyvind... you wanker !!! hva er galt med at jenter tar intiativ da. Ved å filme vil de jo heve nivået sitt og skape en kanal for konkurranse og utvikling.

Personlig syns jeg det er fett å se feks. Victoria Jealouse cruise pudder etter å ha sett det vakkere smilet hennes... Fler jenter på film stemmer jeg for.

For å ta en sammenligneing du forstår da. Jenter på film = fler jenter på snøen = fler jenter som gjør sessonger = mere jenter der du er !!!!!!!! ER du bøg kanskje???

Minni Mus og alle andre jenter, stå på, men velg alpint eller brett, telemarksBABE bare fordi det er poppis er litt utvannet.

Vi snakker om en snowboardfilm her, så det er vel ingen telemarkbabes på denne diskusjonen...?

Men er det noen som vet hvor jeg kan få kjøpt filmen!!! wink

det er vel en herrens mening med alt jenter, oppvasken venter på dere....

jeg har pult grete eliassen!!! hun var digg!!!

Trodde det var en helt annen type film det ble spurt om i headinga... Forøvrig, hvem var hun utrolig lekre i yearbook?

Jeg tror jeg vet hvem Øyvind er. Høres mistenkelig kjent ut. Ikke la dere provosere, han er bare av den oppfatning at kjærlighet begynner med slag, klyping, snøbasking eller dulting. Grunnen til at han vil ha jentene ved kjøkkenbenken, er at det er der kvinnen i hans liv, Mamma, stort sett befinner seg.

På www.iceman.se kan du i hvertfall få kjøpt den.

http://www.iceman.se/produktsidor/produkter.asp?cat="Snowboard"

De har den sikkert på snowboardbutikker rundt om også.

Må ellers si at Ingrid Backstrom og Sarah Burke gjorde en bra innsats i Yearbook.

tylfirf?? ja du har rett.., jeg er den øyvind, det er 2 øyvinder i norge og jeg er den slemme. jeg går kledd i svart og den andre øyvind går kledd i hvit. den andre øyvind jobber som frivillig på gamlehjemmet og han skriver dikt å samler blomster. jeg derimot, jeg har en lang karriære bak meg som lastebilsjåfør. jeg mistet jobben fordi jeg mens jeg kjørte tørrfisk til italia, nå lever jeg på trygd. jeg slår og denger alt av kvinner og barn. i neste uke skal jeg voldta et og annet, jeg planlegger å feie over en hund mot slutten av uka....

ja, nok en gang tylfirf du har så rett!!

Funka kanskje ikke den linken, men de har i allefall filmen.

Jeg er absolutt enig med Øyvind i dette temaet ,, jenter hører hjemme bak kjøkkenbenken og der bør de bli. De duger ikke til noe annet.

Bare jentene suger og svæljer kan de gjøre hva de vil for meg. Gjerne lage film og droppe og være kule og alt de gidder. Jenter er topp!!! Men de må svælje! (Og jada, jeg kliner gjerne med en rype med det i munnen)

Jeg og har feid over grete eliassen.. Hu var ikke så god , og da mener jeg TRANG.

smått er godt!

 
Annonse
Annonse
Annonse