Jeg vil ha mat!

Hva med en folkeaksjon for bedre mat i alpinanleggene her til lands!?
Er vi ikke drittlei slappe hamurgere i knekkebrød med klissvåt gammel salat? Pølser som i værstefall får oss til å bli sengeliggende med oppkast i flere dager etterpå. For ikke å snakke om pommes-frittes`en som er et skall av frityr, eller en fettkokong med vann inni.
Dispenser brus med nitti prosent isbit-vann. Denne maten er en hån mot både kundene og kokkene og er en skandale å tilby til den prisen det som oftest gjør rundtom i alpintanleggene i Norge.
Bedre, lettere og billigere mat, takk!
Nistepakke? -ja, men kanskje ikke når det er 15-blå ute og det eneste stedet med lys er midt i bakken.
Gjør opprør, vær sint og bidra til å spre mat-talibanismen i vinter!

Maten er digg den da.. iallefall på norefjell... Du er ikke på restaurant... Skjønner at du er fattig og... ike klag så jævli a...

at maten som blir servert i restaurantene i alpinsenterene i norge generelt har dårlig kvalitet. Det er bare å ta seg en tur over grensa, så får man "gourmet-mat" (kanskje litt i overkant...) servert i bakken... Så lær av svenskene, de klarer å få det til litt bedre som regel...

Hva med noen dige baguetter i bakken... Hadde ikke det vært noe? Noe lignende subway hadde jo bare hvert helt konge!

liker varme vafler jeg...

Er virkelig ikke bra. Husker ikke hva kafeen som ligger midt i bakken heter, men de serverer en burger som er noe av det værste jeg har smakt. Jeg har ofte lyst på noe varmt når jeg skal spise etter å ha vært ute i kulda, men jeg kan ikke huske å ha vært i et eneste skianlegg som serverer virkelig bra mat.
Jeg betaler mer enn gjerne for at det skal smake bra. Så jeg er med på en aksjon for å få de til å lage bedre mat.

 
Annonse
Annonse
Annonse