Jeg trenger hjelp!!

hva skal jeg gjore?
jeg har et par snowblades, men de e ikkje noe fest og kjore i pudder med..skal eg da kjope telemark eller twintip? eg vil og ha muligheten til og kunne trikse litt og..!

har disse og er meget fornøyd. funker i pudder og til triksing

salomon 1080 assa?
hvor mye betalte du for de da?

5000 men de er verdt penga. kjøpte de med tyrolia sl 110 binding

Se etter tilbud og eller gode priser. Nesten alle TT ski er bra, bare snakk litt med forhandlere og se hva de tilbyr. Du kan feks skaffe en Dynastar Trublemaker med Look bindinger til 4500,- For 5000,- får du bare Salomon skia uten binding.

kjupte 1080 SF med freshe bindinger til 4000, 1080

Twintip er jo tingen for tricks... selv har jeg Dynastar - trouble maker.. du får pakkesett på xxl, med bindinger for ca 4000,- perfekt for bruk i parken!!!!

kor kjopte du de skiene da? d var jo svin billig.. pa g-sport koster de 6499,- med salomon s12 bindinger..hvilke bindinger har du?

kor finner dere alle de skiene? alle de stedene eg har vert har alle de skiene kostet fra 6000.- med bindinger.. men ka e xxl? har de en nettside? skriv inn noen linker til steder da!

Er bare spørre rundt der du bor. Har de ikke no bra tilbud så stikker du en tur til nermeste storby. Oslo har mye bra samt Lillehammer, Trondheim, Bergen osv... Det lønner seg som regel å stikke innom større kjeder, de kjøper opp større kvantum og kan selge billigere.

XXL finner du på http://XXL.no, der er det også info om hvor din nermeste butikk ligger.

 
Annonse
Annonse
Annonse