Jeg sier bare: V V V

Villa
Visa
Valuta

Mine prioriteringer er annerledes
Vinter Vestavær Vestlandet (IKKE vestkanten)

Jeg tror dere snobbe gutt har liten pikk eller noe... Noe må dere jo slite med når d ere hele tiden må prate spenn ol. stakkars dere... Jeg har dårlig med spenn. Men Svær pikk og er DRIT GOD på ski....Ha en god vinter...

Det er alltid en eller annen harry som har mer penger enn andre. På Nesøen tipper jeg konkurransen er spesielt hard, så VVV sliter nok med at han er i nedre skikt i dette miljøet; det er jo derfor han må har utløp for frustrasjonen ved å råne her på siden. Da er det bedre å gjøre slik som jeg: Tjene rimelig godt og være kakse på Romsås! Her er jeg den ENESTE med Porsche 993, og det drar mulattdamer så det skvetter etter!

bedre å være konge i harryland en harry i kongeland...

Vinterens Varme Venner!

Våt og Villig Vulva

Jeg synes disse trådene er et sært fenomen. Tipper du ikke finner noe lignende noen annen plass i verden. Som sikkert mange andre tror jeg denne Nesøya og diverse andre nick skuler personer som ikke har noe med det de skriver å gjøre, men som synes de setter fingen på et eller annet eller synes det er en form for humor. Samme hva det er er det snodig. Av og til er det som jeg håper disse figurene faktisk finnes i virkeligheten. Det hadde blitt et festlig freak show i lydtette glassbur. Men, jeg tror som sagt ikke at de finnes.

Slutt å skryt av de pengene deres a jævla pappagutter!

jeg vinner en hver heiskø, uansett! Hva annet betyr noe? Fuck nesøya. Fuck vestlandet!I køen; Challenge me dude!

 
Annonse
Annonse
Annonse