Jævla lockals

Jøss Fri Flyt har fått nye sider. Har ikke vært her på en stund nå. Vært en hard sommer med mye valutatrading etter at renten gikk ned og dollaren har styrket seg mot den norske kronen. Jeg er nå oppe og går og tenkte kikke innom for å se om det skjer noe på utstyrsfronten. Kontoen er fylt til randen og jeg trenger noe nytt stash før sesongen melder seg. Har skaffet meg fast suite på Skarsnuten i Hemsedal hvis noen søte lockals er kin på litt ordentlig vestkantgutt i vinter. Ellers har jeg flyttet inn i nye lokaler her i Oslo. Håndverkerne legger i dag siste finpussen på marmorgulvet på mitt Italiainspirerte bad. Vent litt... tilbake igjen, consumer confidensce og Chicago PMI fra USA ligger svakere enn forventet så jeg måtte gjøre en rask transaksjon for ikke tape for mange hundretusener. Glemte jo dette, det er kanskje mye spenn for dere der ute. Her på kontoret må man ta litt tap og håve inn om hverandre. Volumene er så store at et par hundre tuden går i sluket i blandt. Er det noen som kan gi meg noen utstyrsråd før vinteren under forutsetningen at penger ikke er noe problem. Har ikke plass til mer enn det som går i Humveeèn. Har ellers hyret hele Cafeen andre helgen i desember. Da inviterer jeg til skikkelig party. NB! bring ID som viser at du har adresse i oslo med postnummer 03. Noen andre steder passer ikke inn i mitt miljø. Smoothe lockals jenter er greit da. Gi meg noen tips så sees vi om en drøy måned eller to....

det kommer ikke mange hvis det bare er folk med postnummer 03. Ikke glem at det finnes andre sosser i oslo utenom i åsen a.

>Go soss!!
Hemsedal blir ikke det samme uten deg og kr du legger igjen!
Gleder meg til party på Cafeen.
Rykter om gratis pils mellom 19-& 21??!!

Et par ting, soss: Det heter Consumer Confidence. PMI ligger fortsatt på ekspansiv side, til tross for et utfall 5,8 punkter under analytikernes forventninger. NOK/USD er nesten lik nå som 5 juni. Kronen har styrket seg 20% mot dollar siste måned.

med heliskiing til Valdez Beach, AK fra 26/12, må jeg meddele at jeg ikke kan komme på festen din Soss..
Men skal sikkert hilse fra deg til Tommy Moe, eller? Jævela POSER!!!!

Det er greit at du kan faget ditt og er kin på å briefe med dette på forumet. Men du må lære deg å lese teksten du skal besvare bedre før du begynner å korrigere.
1: Om man skriver consumer confidence med stor C eller liten c er komplett likegyldig. Hvis du leser aviser ser du at disse skriver med liten c.
2: Tirsdag denne uken kom det makrotall fra USA som skuffet markedet og presset internasjonale renter ned. Både consumer confidence og Chicago PMI fra USA var langt svakere enn ventet, og skapte spekulasjoner om nye svake makrotallresten av denne uken. Mine valg av transaksjoner er mine egne og berøres ikke av hva en 4 års BI student i Armanidress med 2 års fartstid bak seg har sagt.
3: Fullt klar over at dollaren har styrket seg siste tiden. Men i teksten hviste jeg til transaksjoner gjort i sommer og da var stå annerledes.
He en god dag!!!

TRADE TRADE TRADE
G EN E R E RE GENERE GENERE

consumer confidensce

Ikke glem Bærum øst eller Oslo 02 og o7.
Du vil vel ikke gå glipp av de aller kegeste.
Men må nok si at det kanskje er litt unødvendig å nevne kronekurser, dollarkurser, trading olg. Tror for å være ærlig at dette kun er svært forvirrende for de litt dårligerestilte.

Til han dritten over, skaff deg din egen underskrift

Kan dere være så snill og holde dette økonomi- og aksjepratet utenfor dette forumet. Fryktelig kjedelig. Sånne ting er det min far som styrer med, og det holder å høre om det ved spiseboret! På forhånd takk.

aksjeprat, altså...

Jeg tror de fleste ler av soss og den berømte dollar dusten... LOL

Forlegger Anders Heger sa engang at Norge har den dummeste overklassen i hele verden, og mye tyder på at han har rett i det. Det hagler med "skriveleif" i innlegget ditt, men med tanke på at du sikkert aldri har vært nødt til å virkelig ta i et tak (privatskoler=gode karakterer, kjøpt og betalt), er det vel heller ikke annet å forvente. Lockals er galt, den korrekte måten å skrive det på er locals. Videre staves confidence slik, uten s.

bli rikere. Er det noe som betyr mer?

Er du blitt berömt dollardollar? Ikke värst. Jeg lurer paa om den nye cayennen til pappa er degga paa sneföre? Skal vel oppover snart for aa spre litt glam i dalen... gleder meg til en ny sesong kids. Er det ellers noe liv i Pablo, Kegen, WSD og andre kjente?

Holdt på å spy i høystakken når jeg så dette innlegget. Hva faen er det dere tror dere er soss, $ og $$$$? Jeg er en helt vanlig odelsgutt vokst opp i dalom like ved Dombås. Her er jeg født og her skal jeg dø. Driver et småbruk med noen kyr og litt åker. Kan man ønske mer. Dagene går med til å reppe litt på Jobuen og fore kyra. Lever ikke noe høytstående liv men får endel penger fra staten. Uten at jeg har så mye greie på økonomi er vel dette egentlig skattepengene mine som jeg får igjen siden jeg ikke benytter meg av fasilitetene i storbyen. Mine fremtidige barn vil jeg etter å ha lest dette skjerme fra alt som har med Kristiania og området rundt der. Når det gjelder ski har vi plenty med plass og boltre oss på uten noe besøk av utstyrsfreaker som dere. Vi lever det beste livet vi kan. Det er nok desverre dere som har misforstått.

Hold kjeft din subsistierte gnom og sug kua..

...kan godt stille med 02 eller 03 hvis det er det som skal til.

"Subsistiert"? Hahahaha!!! Moahahaha! Flink til å skrive du eurogutten. Jævla vestkantstølper!

Til alle dere pannebåndgutta der ute, dere er hillibillies med penger! Vestkantgutter er Oslos bønder!

Soss har nok ikke gjort penga sjøl, de kommer nok fra Pappa. Ingen verdig soss tjener penger d vet alle.

Du, mastermind, skal si du har greie på vestkant klesstil. Pannebånd? Det er helt grusomt hvor forskjellige vi er sammenliknet med dere. Kos dere med kyrene. Grav i åkeren. Bare dere ikke blander dere med oss. Vi er rett og slett for gode.

Hilser til LEM og co.

PS.Til Bjørno; Stikk en tur innom Val d`i da. Vi, big spenders, drar om litt over en måned.Hils ELITEN fra oss

 
Annonse
Annonse
Annonse