Jævla idiot locals..

http://www.opp.nu/default.asp?menuid=&linktype=2&linkid=19160

Dette er jo bare beviset på at trøndere er noen helvetes tullinger. Og slik har det alltid vært, jævvla barteharryer, skinnvestronnyer, treskoduster, fy f........ for noen bartete duster disse trønderne er

Synes synd på moldenseren, men hva har det her med skikjøring å gjøre? Oppdalingene var sikkert harrylocals, men det står ingenting om ski. Dett kunne skjedd hvor som helst.

å så kul jeg er som drar alle over en kam, og som har så store fordommer.. dust

Oppdal har stor variasjon når det gjelder folk, alt fra harryer til blærumssoss lookalikes. Mest normale heldigvis. Idioter som vil sloss finnes også andre steder enn trøndelag.

Dette bare viser hvor viktig det er å ha noe å forsvare seg med. Hvis det er så grov vold som det er skrevet her, altså at livet stod i fare burde samtlige siktes for forsøk på forsettelig drap også de jævlene som stod rundt og så på. Hadde jeg vært i samme situasjon hadde jeg aldri nølt med å bruke kniv eller hva annet man måtte hatt for hånden. Man skal ikke finne seg i å bli angrepet/overfalt! Ta igjen!

Så når DU (denne moldenseren) forhåpentligvis blir bra igjen bør du ta deg en tur til Oppdal. Bruk noen dager der til du ser en av dem igjen. Følg etter ham, finn ut hvor han bor... Og denne gangen tar du med deg mer enn én kamerat. Andre folk som ofte gjerne stiller opp er herr Bensin og gamle fru Lighter. Ta igjen for svarte!!! De prøvde jo å drepe deg...

Er det mye rå vold på Oppdal?

Enig med han over. Ta igjen.. Med renter.. Mr. Balltre kan også være en god venn..
Folk må vel begynne å armere seg med alt en har tilgjengelig. Husk å ha med isøks og stegjern før du går på Nor og Ne..

Ikke godt når kræftan tar slutt....

Ikke godt når kræftan tar slutt....

Friflyt, kan der ikke bare slette hele greien. Det har ingenting med ski å gjøre. Det burde omhandle friluft, ski, vann, fjell, ikke nyheter om lokale hendelser i midt Norge.

Oppdalinger er rivalene til sunnmøringer, alltid bråk når de møtes. Ikke glem at oppdal er ei bygd og der er det mye vold og fanteri. At dere blander sammen oppdalinger og trøndere er en skam. makan til generalisering skal man lete lenge etter.

+ at som han over her sier så finner du alt fra uber bønder til bærums sosser på oppdal

Harf en kompis som ble offer for tilfeldig, men dog ikke så brutal vold. Noen kutt,etpar brukne ribben, og nesebrudd.
Han fant ut hvor disse tre gutta bodde etter en stund...
Kjøpte seg et økseskaft og ringte på hos de en, etter en!
Resultat; En brukket tommel (hantok imot med hånda), ett brukket kraveben(han ville gjerne ta imot med hånda...haha), og en knust kneskål8han var for treg i oppfattelsen...)
Og hjemmlaget vant 3-1.....
Et godt resultat etter min mening!!!
TA IGJEN!!!

 
Annonse
Annonse
Annonse