Jævla Syting...

Er det flere som har det sånn som meg... Jeg kan se de værste bilder fra krig, og av sultende barn fra Croatia. Ifra borgerkrigen i Angola...osv. Men jeg får en tåre i øyenkroken når jeg ser naturfilmer. Filmer om personer som brenner for det de elsker å gjøre, om det så er å stå på ski, surfe, klatre.... Og de gjør ALT for å gjøre det det! Å leve en sånn livsdrøm er kanskje umulig for de fleste, men er ikke det litt av vitsen med en drøm...? Klarer meg med 120dgr i året på snø jeg for min del. Men har jeg blitt følelseskald, eller må jeg rett og slett bare flytte til Charmonix...?

jeg har det på samme måte. Jeg lever i troen om at det ikke er vits i å tenke på ting som jobb, barn, kone osv før man blir voksen (ca. 40 år) Jeg er helt sikker på at jeg ikke kommer til å angre på mine år som skiboms når jeg er 50 år med dårlig rygg og sittende bak en dataskjerm.
Sessongen er snart slutt, og jeg har aldri vært mer sugen på å kjøre ski som nå.

..sitter å se på ski filmer nå, alpin anlegget her er stengt, eneste muligheten min nå er åre, men uten lappen kommer jeg meg ikke dit...dette blir en fæl sommer med masse ski film og dårligere netter

tror de fleste ihugga skifolk blir sånn når det er vår å nærmer seg sommer...

Skisesongen er ikkje slutt enno. Om ein gidd bruka beina går det fint å få over 1000 høgdemeter med fantastisk føre i enno ein månad, minst. Men då må ein altså gå opp. Og det passar vel ikkje....

1:Kroatia

2grine er, og har aldri vært, spesielt sultne der.

3:Passer meg fint og gå oppsmile

sitter å tenker tilbake på vinteren det er forferdelig. men nå kommer sommeren og man må prøve å gjøre det beste ut av den.På tide å ta frem kajakken.

BASE og fallskjerm er fine ting og drive med om sommeren da...

det er ikke lett. Sitter på vestlandet der regnbyger kun blir avløst av enda kraftigere skyll. Snøen har vært borte i uker alt. Røldal er eneste alternativ, men det er fortsatt en stund til jeg får lappen. Buss går det ikke, og selv om det hadde gått er min totale formue på 1,50,- på grunn av, ja nettopp: busskjøring til snøen.
Uff!! livet er hardt ass"

 
Annonse
Annonse
Annonse