Its official; ny 8-seter i hemsedal

På skihemsedals hjemmesider står det nå å lese at en ny 8-seter vil erstatte 3 seteren, og vil stå ferdig høsten 2004.
http://www.hemsedal.com/index.jsp?a=23115&exp=702

Dette etterlater et slags klagevakum. Når vi tidligere har kunnet la all vår forbannelse gå ut over den elendige tre seteren, kan vi kanskje snart klage over at det er allt for mange folk i forhold til tilgjengelige løyper...

...og flytte dine glinsende Arcteryx klær til et annet fjell.

Men det blir ikke noe spennende lenger med tanke på om man kommer opp eller ikke.

Archtheryhhxxxscsch er no forbanskades skiit, kompisen holdt på å fryse øra av sæ i Alpene her forrige hælg fordi den "fantastisk tekniske funksjonelle" dustejakka ikke hadde hette! Lage en "skijakke" uten hette!?!?! Duster

Jakka du over sikter til kommer med og uten hette.. Modellen uten hette er laget for de som alltid bruker hjelm og dermed ikke trenger hette. Velg selv, velg riktig... Forøvrig så er dette en avsporing av temaet i innleget.

På nettstedet til Hemsedal skisenter står følgende: .... Heisen vil ha en lengde på 1414 meter og løfte skigjestene 457 høydemeter. Målt i kapasitet og lengde/høyde vil det bli Skandinavias største stolheisinstallasjon. ??? Mener da bestemt å huske at Vrådal skisenter har "verdens første" 8-seters stolheis, lengde 1500 m!? Veel, samma det, gleder meg uanstett til ny heis!

Den jakka var sikkert på salg fordi den var uten hette.

Kjøper tenker Arcteryx er kuult, jeg trenger jo ikke hette og denne er jo så billig at nå får jeg råd til Arcteryx også.

 
Annonse
Annonse
Annonse