Intuitiv Big 194cm 01/02 mod

Har mulighet å få kjøpe et pent brukt par. Planen er å plugge alpinhull ig sette på telemark bindinger. Har noen telemark erfaringer med disse skia i forhold til prorider? Kanskje også med å olugge og borre nye hull? Blir de mye svakere?

Som jeg forstå det er dette samme skia som Arno Adams pro mod, bare med annet design. Etter som jeg har hørt er de fleste dynastar- patrioter mer glad i denne modellen enn i den ett år nyere inBig prorideren, pga bedre svingegenskaper. At denne eldre modellen du snakker om er litt smalere gjør jo på en annen side at den synker litt dypere i pudderet.

Har selv Arno Adam, og den tåler plugging og skifting av bindinger VELDIG GODT (samt spenn som f.. etter flere år)! Om Intuitiv Big tåler det samme er jeg usikker på, men det er vel trekjerne i den også, derfor hadde ikke jeg grudd meg for å skifte bindinger og plugge hull. Beklager derdom jag missforstod.

det jeg sier er at intuitiv big 194cm 2001/02 mod, er akkurat den samme skia som arno adam pro mod!! Kun designet som er forskjellig. Og ja, den tåler helt sikkert å bli plugga om. Tror det er en knallbra ski.

Denne skien har trekjerne akkurat som Arno skia, men er litt breiere som nevnt. Når det gjelder likhet med Arno ellers, er jeg litt usikker på. Mener det er gjort noen små forandringer i oppbyggningen. Den tåler noen extra hull, det er en sterk konstruksjon.

Hvordan er det med Big 194 99 mod? Skal sette på telis istedet for alpint. Blir det usolid eller går det greit. Har noen erfaringer med denne skia til telemark?

 
Annonse
Annonse
Annonse