Ikke kom til Frankrike nå!

En kjapp melding til alle som har tenkt seg til frankrike for å stå på ski i nærmeste fremtid. Det er utrolig lite snø, og utsiktene for neste uke er heller ikke gode (bare finvær). Dersom du har muligheten til utsette turen, gjør det. Var i La Rosirere i går og Val d'Isere i dag og forholdene er rett og slett ganske elendige. Masse stein i løypene og det lille som er av snø utenfor løypene er fullstendig oppkjørt. Har ikke snødd her siden 28 desember. Og det trengs mye (minst 60-70 cm) for at det skal bli ok.

Det er nesten like dårlig over hele alpene, om det skulle være noe trøst. I Lake Tahoe derimot har det snødd over 3 meter den siste uka.

Hei tatt en del pulver nå og kjørte nettopp ned i et krater på månen, sykt bra føre! Liker den lave gravitasjonen da man får masse av det hvite vakre i trynet når man kjører... Dessuten kan man håppe sykt langtsmile

Haha... her er det noe som ikke stemmer!!!!!!!

håppe skiver med O!!!

Prøvde å komme meg til månen ved røyke noen gammle sokker. Gikk jævli bra borsett fra at føret var pyton. Var der i ca 4 dager, og det var klabbføre alle dagene.

Har tenkt å skrive et klagebrev til Sportsreiser (eller Ulvang), men kan ikke komme på hva navnet mitt var....

Kan noen fortelle meg når jeg kan kome til Franriket? Har gledet meg i flere mndr. til turen dit.

Håper på hurtigt svar!!!

er ikke meldt noen kraftige snøfall i nærmeste fremtid hvertfall. hvis du har fleksibiliteten ville jeg rådet deg til å vente. jeg personlig ødela skiene mine i jula i Val Thorens. Veldig mye stein både i pisten og utenfor.

lover å si fra når det begynner å snø. Har det på følelsen at mars og april blir sinnsykt bra i vinter...(det hadde hvertfall vært fortjent)

Har booka 16 dagers tur til Chamo/Val D f.o.m. 16/1, så dette var jo ikke særlig oppløftende lesning..
Kan ikke noen prøve å si noe positivt om forholdene?
Espace Killy har jo åpent de fleste av de 94 liftene, så helt elendig kan det vel ikke være... ?
Iallefall så blir det sol da, mer enn hva vi har her i nordnorge, og ølet smaker vel sånn ca stort sett d samme.. smile

stemningen på afterskien blir sikkert god uansett! smile
men i frankrike åpner de heiser i hytt og pine selv om bakkene fortsatt er fulle av stein. i val t. åpnet de rundt 10 nye bakker mens jeg var der, og de var absolutt ikke brukbare. men ølet smaker godt uansett etter en dag i bakken! god tur

østerrike da?

Var jo noen som indikerte at Østerrike ikke var så værst i en annen tråd her. Ser at det også er meldt litt snø der fremover. (torsdag og fredag)

Drit i alpene!
Her på Vestlandet har det vært enorme nedbørsmengder helt siden jul. Veldig mye av nedbøren har kommet som snø i fjellet. Så her, nærmere bestemt i området rundt Sogndal, fråtser vi i løssnø!!!!

Ja selvsagt blir valget mellom Månen, Alpene og Sogndal....Songdal. Jaja.

For håpe de har noen fete aperski steder da!

det bør komme snø i februar.. skal til val d'isere i en måned, så det bør være snø der!!! bæsj, nå kommer jeg ikke til å få sove før jeg ser at det snør der nede...

Langtids varsel viser snø fra 22 januar.

st anton. lite snø i nedre del utenom løypene,men bra ellers.
oppover i høyden blir det betraktli bedre selv om det kan vere noe avblåst.finn lesidene, der var det ikke noe problem,fra 30 til 70 cm pudder.ellers så var det fint å kjøre `rennene´ fra dei fleste toppene,ca2600-2800moh.hadde 2 snøfall når vi var der og det hjelpte utroli på....SOGNDAL???er fra vestlandet selv,men ver så snill,ikke samenlign alpene med vestlandet,her er mye bra kjøring men det er fortsat bedre i alpene.....

Er det noen som vet om en bra side for å sjekke langtidsvarsel for de franske og østeriske alpene? Har tenkt meg nedover 22januar, og ble litt bekymra nå...

I følge skiinfo er det mer snø i Røldal nå enn noe annet sted i Europa.. Og er et annet norsk ski sted på 2. plass..

http://www.skiinfo.com/

Skal reise til Val Thorens 22. jeg og..
Er litt bekymret jeg og.. har reist på samme tid nedover de siste årene og har hatt veldig flaks. Snøen har kommet dagene før megsmile Får håpe jeg har like flaks i år..

Kan jeg så være så snill få komme til Frankriket nå?

Ut ifra web-kameraene ser det rimelig idyllisk ut i val d-isère, mer snø enn hva man skulle tro ut ifra enkeltes rapporter..
Uansett så kommer det sikkert masssse snø fra ca 20/1..

 
Annonse
Annonse
Annonse