Idiotiske norske regler.

Det begynner aa bli masse teite regler i Norge. Gjerne list opp flere.
1) Surfeforbud paa Jaeren og Saltsteinen (Larvik)
2) Det nye kite-forbudet
3) Basehopping i trollveggen
4) Cannabis

Regler er til for å brytes. Norge blir mer og mer halvkommunistisk på mange områder. De burde heller stimulere oppunder aktivitet, ikke forby de

Burde ha skrevet et brev til de kommunistene, og kjeftet de litt opp. Det kunne muligens virket!!!

Basehopping med moderne skjermer er mye safere enn da forbudet i trollveggen ble innført, og bør dermed bli opphevet.

Når det gjelder kiting, så er det fett hvis de få reinsyrene som går og fryser og spiser noen gram mose om dagen, ikke blir jaget rundt av homsefargede drager med ukontrollerte fags på slep som ikke tør å kjøre i bakker som er brattere enn flatt.

Cannabisforbudet ble innført internasjonalt etter påtrykk fra Harry J. Anslinger som dannet DEA som er en fascistisk(altså ikke kommunistisk) organisasjon som støtter er rekke diktaturer rundt om i verden for å opprettholde sin egen posisjon.

vi trenger da vel ikke masse skeve
surfere, basehoppere og kitere vel?
Forby den jævla cannabisen!

Norge er et ganske fritt land i forhold til veldig mange andre, først og fremst fordi vi har ALLEMANNSRETTEN. Ikke hørt om det, nei?!? Hvis du prøver å ta deg en tur i firluft i f.eks. USA, kommer det straks noen og jager deg tilbake. Enten er du på privat grunn, eller så er du i en nasjonalpark. Du må som oftest SØKE før du kan dra på en lusen telttur. Mange steder i Alpene kommer skipatruljen og hanker deg inn hvis du prøver deg på en spansk en offpiste. Nei, slutt og klag! Norge er bedre enn de fleste.

Cannabis er for taparar

og nynorsk er for "taparar" det også....

hahahaha

har SÅÅ rett! Også dere som er imot cannabis!

 
Annonse
Annonse
Annonse