Hytte på månen?

Siden jeg ikke klarte å få en fullgod beskrivelse av varen innenfor de rammer som tillates i en FF-annonse, så legger jeg inn noen ord her.

Jeg har en tomt med skjøte jeg kan være tilbøyelig til å selge om det skulle komme et interessant forslag.
Planen var å flytte dit selv, men når jeg fikk vite billettprisen på ferja dit så måtte jeg seriøst revurdere det.
Det er jo bare å spare litt, men personlig så vil jeg ikke få råd til å reise dit før 2037, og jeg bør ha etablert meg med enebolig og stasjonsvogn før den tid...

Nuvel, tomten det dreier seg om ligger i Area E-5 som ligger i Quadrant Foxtrot, som igjen ligger i den nordøstlige delen av Oceanius Procellarum, meget naturskjønt område der altså.

Det er gode toppturmuligheter i områdene rett nord og sør for feltet, liten skredfare men uvisst hvor godt føre det er.
Til opplysning er det omtrent et dagsmarsjer, eller omtrent 17 timer med månebil til stedet der Copernicus i sin tid landet. Om man er ekstra reise og kulturglad kan man også nå stedet der Apollo to landet på under en uke.

Kart følger naturligvis med i tillegg til skjøtet, regler for bosetting og diverse papirer med praktiske opplysninger og kontaktinformasjon til Moon Estates som har opsjon på gjenkjøp om reglementet ikke blir fulgt eller krav til skjøtet skulle bortfalle pga arvemessige grunner.

For mer info se www.moonestates.com eller send mail på forståelig engelsk, dette er forresten det internasjonale språket som blir ført på månen, til info@moonestates.com.

Jeg er selvsagt også behjelpelig med informasjon vedrørende tomten og forholdene ellers på månen.
Send meg en FF-post, så tastes/snakkes vi.

RR

Det er ikke megler med i bildet og det er heller ikke eiendomsskatt forbundet med en eventuell overtagelse av skjøtet.

Det sies at hukommelsen skal bli bedre i tynnere luft, noe jeg bør innta mer av..

Det er 1 acre tomt det er snakk om. 1 acre = ca 4,04 mål.
Skulle holde fint til en hytte med utedass i alle fall.
Det vites ikke om det planlegges muligheter for tilknytning av vann/kloakk, og jeg vil gå ut ifra at fossilt brennstoff og/eller solcelle-energi må tas med i beregningen.

Har bedre tro på Mars........har ikke fått meg tomt der ennu.....men satser på å bygge på skråningen opp mot Olympus Mons......

Bare klabbeføre der. Månen er kald og fin.

Hmmmmm......Månen har etter min mening for lite terreng....og høydeforskjellene er for små........på Mars derimot.......har man det vi (hvertfall noen av oss) alle ønsker.....store fallhøyder og bratt terreng.

Ja, det er sant det med at det ikke er høye fjell på månen, men tenk på hvor stort man kan gå om man bygger seg kickere og bigjump.
Jordjibberne kan ta seg et stev og stappe en gulrot oppi... i forhold til de svevene man kan foreta seg på månen.

eller bare røyka for mye?

du kan jp dra de feeiteste triksa på månen iåme at there's no gravitygrin trenger ikke store hoppa der for å dra på ett lysår eller to

Jeg røyker ikke og har fin fritid. Og jeg har en tomt på månen som kan kjøpes/byttes bort.

Som sa all ubebodd og uregistrert eiendom kunne man registrere som sin egen. Da var det en luring som så opp til månen, og tenkte månen eies ikke av noen. Så neste dag måtte han opp på folkeregisteret og registrerte månen. Han var den første eiern av månen. Og da Nasa begynte med sine måneferder, ba de hver gang om tillatelse for å ferde og lande på månen til denne mannen.
Vedkommende døde i 93, og i testamente sto det at menneskeheten skulle arve månen. Så teoretisk sett trenger jeg ikke betale for en 4 måls tomt der oppe, for jeg har en fra før av...

Det blir omtrent som når man kjøper togbillett uten plass. Om det kommer noen som har setenummeret ditt på billetten sin, ja så må du bare pakke sammen og finne deg en ny ledig plass, og om det kommer noen der som har setenummeret ditt på sin...

Er glad jeg har plassbillett jeg, så ingen kan herse med meg og be meg flytte teltet når jeg ferierer på la Luna.
Det har ikke kommet bud ennå, og det kommer nok ikke noe heller, så jeg må nok basere meg på et telt i ekstremsegmentet og en littegranne bede sovepose.

kjøper!
for: en kulepenn og to tyggiskuler.
Er nok lurere med hytte på månen enn på mars, tenk på alle de koselige måneskinnsturene det blir der da!!

 
Annonse
Annonse
Annonse