Hvorfor selger ikke Ajungulack lengre? (nå Mammut)

Jeg er i ferd med å kjøpe meg ny dupose fra ajungulack og har engentlig sett meg ut Ajungilak Altitude 3-Season
http://www.mammut.ch/en/productDetail/1040382_v_180/Ajungilak+Altitude+3-Season.html
men har sett at ajugilak selges i svært få butikker i Norge. Er det noen som har erfaringer med de nye systemene deres? Er det noen grunn for at de ikke blir solgt rudt omkring?

Geir

...kanskje fordi det finnes så mange andre bra alternative produsenter på markedet? Nevner i fleng: Haglöfs, RAB, Mountain Works, Mountain Equipment, Helsport (?) etc...

Alternativt finner du en butikk som fører andre poser fra Mammut, og så får du butikken til å bestille dunposen til deg.

Tvi-tvi.

Har Mountain Works soveposer?
Har inntrykk av at Ajungilak har bred distribusjon i den norske sportsbransjen, men de fleste butikkene har også rimeligere no-brand poser. Videre så er det vel slik at hvis butikken satser på dun poser, noe som ikke er så vanlig, så velger de kanskje et annet merke.

tror de fleste sportsbutikker fører ajungilak av en eller annen type, så det skal nok være mulig og bestille i en lokal sjappe, evt så er jo internett løsning nå om dagen.
Har posen, er veldig gode saker, men være obs på att den er VELDIG stor, altså nesten _for_ god plass.
Til prisen kan andre produsenter levere vel så gode varer. (marmot etc)

Har posen selv og er knallfornøyd. Lå ute i Rondane sist helg med minusgrader og ruskevær uten å mistet et minutts søvn. Den er utrolig god og varm. Litt avhengig av str din kommer den i 195 cm og 180 cm. 195 er romslig, men jeg har foreløbig ikke hatt noe problem med å varme den opp..

Se på Helsport sin Alta, meget fornøyd...

Etter at Mammut tok over Ajungilak blir de nå sentralt styrt fra Sveits. Har en opplevelse av at Ajungilak ikke kan prioritere Norge som de gjorde før. De største total- kundene for Mammut ligger i sentral Eruopa og står antageligvis først på lista. Har nevnte pose selv og blir like overraska hver gang jeg kryper nedi den. ANBEFALES! Syntes det er vesensforskjell på denne og alternativene nevnt til en tredjedel av prisen. Kontakt Ajungilak direkte og spør hvem av detaljistene som kan levere posen.

XXL har bra utvalg på ajungilak. Her på Ski er 3 sesonger altitude inne hvertfall.¨

Har den minste storerbroren (altitude vinter) Kan itte lovprise den nok!!!

Jeg har vært i kontakt med forhandler og får fatt i posen uten problem. Kommer til å bestille den og gleder meg veldig til å prøve...
Takk for svar

 
Annonse
Annonse
Annonse