Hvorfor barbere leggene??

Hva er vitsen med å barbere leggene når man skal jibbe?? Fatter ikke hva det kan være godt for????

faens homser. når det er sagt kan det sikkert hjelpe på lugging når du går med svette legger i alpinsko. men likevel...

Jeg tror du er litt dom såm tror på noe sånt! sikkert noen såm tror det hjelper, men de er litt kørka i hodet da tror jeg! Tror ikke det hjelper!

Hår på leggene skaper luftrom i leggområdet på støvlene, som gir litt, ikke mye, men litt. Dette kan i værste fall ende opp i beinhinnebetennelse...
Har troa på å barbere hårene vekk fra beinet på leggen...
Skader jo ikke å prøve i allefall, gjør det nå, så vokser det jo ut til fonna åpner uansett!

Lurer på hvem som er "dom".. Eh, deg?

hva med å ta "bikini"-kanten i samme slengen! slipper du å pese med urinveisinfeksjon kansje!

Snakker av erfaring... Hadde et par år med over 200 skidager i året.... Først året barberte jeg ikke!! Alt ble slitt vekk, noe som resulterer i HÅRSEKKBETENNELSE!! Det forveksles ofte med beinhinnebetennelse og er like vondt! Tar et par måneder visst det er ille, men det er ikke like farlig som beinhinnebetennelse, det forsvinner aldri helt visst du kjører mye på ski!! Snakk med de dyktigste skomekkerne, så sier de det samme!! Prøv å legge noe hardt på armen å gni det opp og ned et par tusen ganger på en dag så skjønner du hvofor!!

Å barbere leggene er like kult som å bruke hjelm ! Det er en nødvendighet... Kanskje FF kan kjøre en artikkel på det i neste nummer ???? (hva slags høvel, beste skum, barbere opp eller ned og aftershave test..)

Den store høvel vs strips testen... Den blir sikkert like bra som lue vs hjelm testensmile

De stakkarne som ikke barberer ihvertfall forsiden av leggen, har ikke kommet i puberteten enda, eller kanskje de ikke har flere skidager en en middels engelsk charterturistwink

Ta opp kampen mot hårsekk betennelsen, lenge leve gilette!!

Fredags kveld lot jeg dama vokse min høyre rompeball, i et forsøk på å forstå smerten dette medfører. Det var sinnsykt vondt, og jeg er ydmyk ovenfor alle jenter som vokser legger, lår og andre ting for å glede oss gutter.

Så hva med å vokse leggene istedenfor å barbere de, som jo forøvrig er en nødvendighet...

Born buffalo, Petter? Ikke alle har skjegg på leggene, så å sende ut tips til alle karer om å investere i ladyshave eller voks slik Petter gjør, skal vi ta med en svær neve havsalt (som vi så gnir inn leggene med?). Menn og voksing dreier seg om preparering av ski/brett. Du forsøker 3000 andre justeringer før voksing blir den 3001. og siste utvei før amputering.

Joda det finnes jo en del "blondine" gutter som er kjemisk fri for hårvekst, men ikke bekymre dere, vi MEN ser nesten ikke ned på dere av den grunn....

Holder med gilette for men, forresten...

En gang på begynnelsen av sesongen, så tar slitasjen seg av restensmile (for de som kjører på ski og ikke bare snakker om detwink)

Et drag med propanbrenner´n når en smører skia holder nå leg en knapp på. Raskt og efektivt

med varmvoks i flere omganger, skrap av med ei skikkelig sikling. jeg foreslår strykejern eller smørejern når du påfører voksen. dersom du mot formodning skulle få sår som etter hvert danner skorper og senere arr, kan man jo alltids fylle i med litt p tex. til slutt bør en jo selvfølgelig skjære til p texen med en god og skarp kniv. da er du MANN

...må man barbere eller vokse hodet for å bruke hjelm?

En del gode forslag her!!!

Har selv prøvd en versjon med 96% på leggen og lighter, luktet dorlig og det gikk med en del øl til etterslukkingwink

Ang hode og hjelm, anbefaler jeg langt hår, frsør koster jo faen meg like mye som to dagskort!! Hårsekk betennelse i hodebunnen går heldigvis ikke ut over skikjøringensmile

-

av hodet er uansett påkrevd før bruk av hjelm wink

Barbering gir mindre luftmotstand. Når hundredelene teller! Etter noen år med kjøring har du kanskje spart inn et helt sekund! Men for all del. Det lugger noe så jævelig hvis man ikke barberer seg nederst på leggen. Jeg kjører T2 og tar alltid en barberings før jeg trer på sokka.

Selvfæølgelig har det noe å si! Det lugger mye og det kan pga. opprom skape betebbelse,,,mange som er mongoer her!!!!

Du sparer også hundredeler når du drar på deg sokka. Hårene vokser motstrøms. Så når du trer på deg sokka motfjons møter du motstand. Uten leggskjegg - ingen motstand, og du har spart et halvt / trekvart hundredel.

 
Annonse
Annonse
Annonse