Hvordan komme seg til Chamonix?

Litt flaut spørsmål egentlig...
Men skal til chamonix i Jannuar en måneds tid, å lurer på hvordan man enklest og billigst kommer seg ned dit?

Skal ikke ha noe pakke tur med alt inkludert.
Trenger bare tips til hvordan man kommer seg til byen surprised]

Til dere som har vært der, hvordan reiste dere?

å gå er egentlig det enkleste og billigste. ta med deg kart og kompass så finner du nok fram.. og hvis du starter nå er nok sjans for at du er framme i januar vil jeg tro.. god tur min vennsmile

Norwegian flyr til Torino for under tusenlappen. derfra er det gjennom mont blanc tunnelen med tog eller buss eller bil.

Bodde på vagabond for 100 kr natta i to uker for et par år sia, heilt ok. hyggelige folk. www.gitevagabond.com

Se på STS alpereiser og Leon reiser. Det er å få kjøpt fly evt. buss turer via dem - altså bare fly evt. bare buss. Du får selvsagt også ordnet hotell, måltidere, skipass etc. hos dem hvis det er intressant, men det var vel kanskje bare reise du ville ha. Kan også være lurt å sjekke vanlig rutefly, som Norwegian til Torino som nevnt over. Kanskje Ceneve er et annet alt.

Vi fikk billig reise med SAS til Geneve. Trodde at Norwegian og Sterling å sånn var billig men SAS (vanlig rutefly) slo de begge samt at ski frakt er inkl. i flyprisen. Norwegian tar NOK 150 for ski. det er mulig du er for sent ute til de billige reisene.

Hvis du bor nært Sverige så er det betydelig billigere å komme seg til alpene om du flyr fra Stockholm eller Göteborg.

Du kan ta fly til Geneve. Det går direkte fly dit noen dager i uk. Du kan videre bestille bil fra Chamonix - 70 ? tur retur...feks her: http://www.goodskiing.co.uk/essentials/transfers/transfers.htm

 
Annonse
Annonse
Annonse