Hvor i f ble det av morotto?

Plafrer rundt på et par Morotto exess som langt i fra er siste skrik, men jøss de er bra å kjøre på. Morotto var jo nokså kjent både for langrenn, alpin og frikjøringsski for bare 3-4 år siden. Noen som vet hvor de ble av???

lage en like lang diskusjon som "hva skjedde egentlig med tua?"???

Morotto var sånn som du kjøpte til dama di sammen med halvhøye Crispi. I dag kunne jeg iført meg noe slikt på spøk, men på nittitallet ville jeg ikke bli sett levende med noe slikt på beina.

Morotto var pakketilbud på intersport, pris foran kvalitet, og kunne, hvis det ikke fantes andre og mer innovative og gledesstyrte aktører, tatt med seg hele telissporten i grava.

Her er det ikke annet å mimre over enn bortkasta dager i slake bakker hvor man prøver å banke inn litt skikunnskap i hue på ei tristkjeks med morotto på beina, snø under brillene og en hekk som ser urovekkende svær ut under anorakkbuksa.

Nei takk og hei.

morotto gikk konk for 3-4 år siden og la ned all produksjon

vel talt rangle

Kan ikke du gi ut en bok om telisbølgen på 80- og 90-tallet? Hadde vært artig med en sånn bok. Om Staur, vadmel, neonfinish, høye/lave støvler debatten, ett par ski/flere par skidebatten, Tua osv. Uten alt for mye fokus på Sondre, Morgedal, Lillehammer OL og tabloid lay-out. Eller kanskje Fri Flyt kunne ha dradd i gang en artikkelserie? Her er det mye gull. Også sett i et historisk perspektiv.

Tror ikke du blir å se meg løpende mellom Kagge og Nygård med bokmanus og lue i hånda. Men, friflyt burde helt klart lage en artikkel om noe sånt. Husker de hadde en om snowboardets spede barndom. Det bør være masse stoff på den gamle Tua tråden som kan krydre en slik artikkel.

 
Annonse
Annonse
Annonse