Hvor er norges beste After Ski?

Kriteriene er;
Beliggenhet - ski in/ski out!
Åpningstider!
Atmosfære!
Mitt mening er selvsagt Koia på Kvitfjell - fordi de holder åpent absolutt hver dag fra kl 12:00 - og ligger midt i bakken - fantastisk atmosfære i ei over 300 år gammel tømmer koie - enkel men fantastisk godt serveringstilbud. Noen bedre???
.

Enig enig, Kvitfjell og Koia er topp. Lars er topp mann, gode pølser og rask med øllen, bra musikk og mye moro på vegga og i taket. Litt fler krakker inne kunne gjort seg, men det er detaljer som bare rævva mi bryr seg om. Generelt er det folk som faktisk har kjørt ski pluss noen trofe-koner med oppføna hår der, så det er nice, ikke noe Låven-tull.

Dog, her kommer en digresjon. Sist lørdag var derimot ganske jævlig. Ett firma hadde tur til Kvitfjell, og var generelt veldig "morsomme". En dust hang i dassdøra, han gadd ikke flytte seg, selv ikke når en fyr nevnte på at "her var det jammen meg litt trangt". Dama mi kjørte en albue i magen hans. Ikke hardt, men godt forbi ett vennlig knuff. Da ga han seg. Vi ga opp etter dette, da dro vi hjem til hytta.

Jeg mener ikke at man ikke skal reise på firmatur, eller at jeg eier verden, men det går an og flytte seg når folk skal forbi, man må ikke være russ\klovn fordi man har på seg Bergansjakka med kart og grav deg ned i tide om du er for full.

Stølen bakken i oppdal er bra.
Afterskien heter rockoss.
Mange leiligheter i område.
bla Leinsbytorget.
Store 12 mannshytter.

Kåre med håret på Bjorli slår alt og alle!

uuhh...hikk

Dr.Holms på Geilo..... Litt luksus tar man ikke skade avsmile

 
Annonse
Annonse
Annonse