Hvor brede feller til rossignol b2?

Hvor brede bør man kjøpe fellene til rossignol b2? skia jo 7.8 cm på midten. Men bør man kjøpe bredere å kutte de til?

Vurderer å kjøpe G3 Shape Skins men usikker på hvor brede de bør være.. Hvordan festes forresten disse fellene bak på skien?

for ellers forsvinner stålkanten, og den trenger du f. eks. hvis du skal traversere. de g3-fellene jeg har sett (husker ikke om de het shape skins) har en slags spenne som du spenner fast bakpå skia, men er usikker på åssen de funker på B2, siden de er så runde bak... de funker fett på dynastar intuitiv 74. se på www.telemark-pyrenees.com, der har de noen

Kjøp Ascension skins og skjær de til med den medfølgende kniven. Enkelt og greit. For smale feller skaper irritasjon. Om de ikke dekker hele tuppen er ikke så farlig men under foten bør de ikke være smalere enn 2 - 3 mm fra stålkanten. Så til dine ski kan du vel kjøpe feller i bredde 100 eller 110?

Jeg har selv XX med 95 mm BD Ascension-feller, det er perfekt til de skia. bare bittelitt av tuppen som ikke dekkes. B2 er jo litt breiere, men ikke mer enn at jeg tror 95 skal fungere supert. Neste bredde er 110 mm, og da blir det unødvendig mye fell å kutte bort, samtidig som gevinsten nok ikke er merkbar. Bare godord å si om ascension-fellene, men G3 er også et bra valgsmile

Lykke til...

Jeg har xxx og har 110mm, det er veldig bra, de må trimmes(kniv følger som oftest med). Ikke kjøp feller etter smaleste punkt på skien, på travers blir det litt vel mye ski uten fell, hvis du kjøper f.eks 95mm. Det kommer til å irritere deg grønn!

4o mm mer enn nok.

 
Annonse
Annonse
Annonse