Hvor bør vi dra?

Hei vi er to jenter som har tenkt til å være skibumser i vinter, men er ikke helt sikker på hvor vi skal dra. Hadde tenkt oss til chamonix, men det er jo så jævlig vansklig å finne et sted å bo der. Og flere vi har snakket med anbefaler oss å finne oss et annet sted, så vi har fått et tips om engelberg i sveits. Er det noen som vet noe om det stede? Eller andre steder og steder å bo?Vi har ikke bil.

dra til italia, der kan dere si maane til alle, det betyr fitte paa italiensk, noe som i seg selv er god grunn for aa dra. men helt aerlig, styr unna de stoerste greiene, alt for dyrt, dra heller paa smaaturer til chamo, saa kan dere holde til der det er billigere, vinteren blir oj saa mye bedre da.

er et bra sted.Har vært innom der i perioder de siste sesongene. Super offpiste, lett tilgjengelig. (++ Mye mer om du vil gå litt.) Men i år mener jeg å huske at det blir charterturer dit, i fjor tuslet det runt reiseguider med notatblokker på div hoteller og restauranter der... Reise dit gjør du enlest med å fly til Zurich (om du drar fra Norge). Tog Zurich - Lutzern, lokaltog Lutzern - Engelberg. I Engelberg er det meste i gangavstand. Anbefaler å bestille bosted/leilighet privat, dette er billigst. Ellers så er det "Sveitsiske priser", dvs det finnes billigere steder. Sjekk ut www.engelberg.ch Lykket til med valg av sted(er)!

 
Annonse
Annonse
Annonse