Hvilket kamera?

Har fått fryktelig lyst til å kjøpe meg kamera. Tar som de fleste andre her bilder folk i farta på ski eller sykkel. Videosnutter er også moro med kamera. Og det vil også bli brukt til portrett og andre "vanlige" bilder.
Har sett litt på Canon PowerShot S2 og FujiFilm FinePix S5600. Har tenkt å bruke ca 3-4000kr. Kamera med 10-12x zoom og 5megapixel eller bedre er det jeg tenker på.

Noen som har noen anbefalinger, synspunkter på saken? Gjerne linker til eksempelbilder i uredigert format.

så vil nok bildene stort sett bli brukt på web. Hvis jeg har flaks å tar noen bra bilder har jeg også lyst å skrive de ut som plakat eller A3 str.

Hallo
Du har 3 valg i denne klassen. Cannon S2IS, Sony cyber-shot DSC-H1 og Panasonic DCM F25. S5600 har ikke stabilisator. Valgte selv S2IS, pga. skjerm, funksjoner, batterikapasitet og best video. H1 har litt raskere fokus i dårlig lys. F25 falt ikke i smak.
Kjøp 1GB kort. Blir for over 300 bilder på en dag.
Kjøper du GP powerbank 2100 batterier holder det fint i 3-4 uker (med S2IS)
Både S2IS og H1 er meget bra!

Stor test:
http://www.dinside.no/data/lyd-bilde/digitale-kameraer/

Stor variasjon i pris hos butikkene!!! Best på nett!

investere i et digitalt speilrefleks kamera.. mulig å få tak i mange bra modeller til en rimelig penge nu.. fra 5000 og oppover.. nikon d50 er jo et rimelig alternativ og bedre en kompakt digitalkameraer! blir litt ekstra kostnader for ekstra linser og diverse også, men mener det er verdt detsmile

Hei, kjøp av kamera er en god investering. Du kan gjøre gode kjøp av brukt utstyr på bruktmarkedet (www.foto.no).

Jeg er enig med mannen over om at du bør vurdere en digital SRL. Da mister du film muligheten, men får mye bedre forutsettninger for å ta gode action bilder. Men det er klart; du vet selv best hva akkurat du ønsker.

Lykke til!


mvh Sverre

..nikon d200 da får du alt du vil ha.. men det koster litt mer da..hehehe

 
Annonse
Annonse
Annonse