Hvilket dop er OK?

Hva er ok å drive med når jeg jibber? Fyrer litt rev, men hva med litt speed? Trur jeg prøver....

jeg driver ikke med noe form for dop.. din mor holder for meg..

Dop suger...

Dop er for loosere!

naturlig adrenalin holder for min del

weed, men ikke mens du kjører

Jeg synes du skal prøve en måneds kur på hestebol.
Så kan du komme tilbake og si hvordan det var.

herregud ass! skaff deg et liv!

For det første, speed? at du i det hele tatt gidder å vurdere det. Det er et dritt dop som gjør deg søvnløs, mister apetitten og du blir tynn og stygg.(noe du sikkert er fra før wink ) . Ellers, dop har ingenting med å stå på ski å gjøre, det er eventuelt noe du kanskje gjør en eller annen helg når du ikke skal stå på ski dagen etterpå. Å fyre seg en joint ser jeg ikke helt skaden med, men å gjøre det samtidig som du står er MONGO

be cool stay in school, keep off the crack, dont let it SACK, your brain, HEY dude, your mother is a dude, not trying to be RUDE, bitch i eat your dick for breakfast while i smoke a joint , POINT! nigga fuck tha trigga, suck that cock for a week or less, dont make your mom cum in your ESS, YO, weed in the ass is let go for pass, ass, pass, ass, no im not yours to pass. ass..yo!

For å si det sånn, siden du spør, det er ikke noe som heter "dop er ok" Dop er bare noe dritt.. og det har ikke noe i ski sporten å gjøre!

Men hvis jeg skal svare... Kjører det samme som Seth Morrison General og Red Bull...

Sikkert smart å vente med dop til du er gammel nok til å tenke selv og kanskje også har møtt noen av de som har drevet med det en stund og som det ikke har gått særlig bra med ... kjipt å aldri kunne komme seg til bl.a. usa fordi du ble tatt med dop da du var 15, usikker og lettpåvirkelig

du kunne jo melde deg som vakt på psyk eller noe i mellomtiden.

smile smile smile

Stikk ned i Skippergata i Oslo og hør med folket der, de har nok mer peiling enn de fleste her. Der vil du nok få de gode tipsene du er ute etter. Men vær oppmerksom på at de av en eller annen grunn mumler en god del og at du må bøye deg langt ned for å høre hva de mumler på grunn av en uforklarlig svai i hele kroppen.

Lykke til! smile

Synes han rett over her har ett poeng, man bør faktisk vente litt med og putte i seg til man har sett hvordan andre takler det. Alkohol kan du drikke fra du er tolv for min del, det kan føkke det opp ganske bra det og, men de aller fleste rundt deg vet hvordan de skal takle det, hvordan det virker, og mer eller mindre hvordan de skal hjelpe deg om noe er galt.

Personlig liker jeg en liten joint etter middag når jeg er på hytta, bare så man får en bitteliten hjelm, men det kommer litt an på hvem man er med og sånne ting.

Tyngre greier synes jeg du\dere skal være sinnsvakt forsiktige med, om dere skal ta det, bør dere ta det i kontrollerte omgivelser de første gangene. Dette gjelder særlig (flein)sopp og syre. Her bør man også ta dette sammen med en som har erfaring med stoffet og virkninga, og som kan forklare at det faktisk ikke er farlig at hånda di er rar og at møll er kjempehyggelige og prate med i tre timer. Dere skal også huske på at ganske mange weekend-warriors med erfaring leser seg opp på det de putter i seg, så de vet hva de gjør med kroppen sin.

Det er også jævlig viktig og huske på at det er ulovlig, om man tas med dop, kan man få innreisenekt i USA, og en del annet hassle. Utover dette skal man godta at en del folk ikke liker at man røyker bønner e.l., det er tross alt du som er lovbryteren. Man skal ikke mase om at folk skal prøve fordi at man synes det er så digg sjøl. Jeg digger og røyke meg stein og fin, ta på øreklokkene og høre bra musikk, men det er ikke dermed sagt aller andre synes det er så koselig.

Ingenting slår en lunch i Oberlech med gloheit Speckknödelsuppe, en øl og et par-tre obstlere. Fin og relaxed i pudderet etterpå. Men å begynne med gras og sopp og synteter synes jeg er å ta i litt vel mye. Husk at du bare har ett hue, og hjernen renner ut blir det jækelsk tomt inni.

Til du som mener Seth kun holder seg til General og Red Bull er jeg redd du tar litt feil.

Han røyker noe før han kjører du ikke akkurat får kjøpt lovlig over disk i norge.

Du blir høy av å kjøre bratt og fort, og du blir dobbelt så høy hvis du er høy når du kjører bratt og fort. Dette er kjent for alle

Ingen form for dop er OK!!!! Slik er det bare!!!

Gleden av å stå på ski får väre nok!!!

Narkotikum er noe av hverdagen for mange. Men tru det eller ei, de som har det som hverdag har tapt... Uansett hvile stoffer man inntar, er virkningen mer negativ eller posiiv.

Virkestoffet i cannabis - THC - finner du dobbelt så mye av i hasj som i marihuana. Korttidsvirkninger ved bruk av stoffet: Redusert konsentrasjon, endret stemningsleie, reduksjon i hukommelse og innlæringsevnen, samt kritikkløshet.
Langvarik virkning av stoffet: Vedvarende sløvhet, apati, nedsatt konsentrasjon, innlæringssvikt og manglende motivasjon. Økt risiko for angst, depresjon og psykoser. Svekket lungefunksjon og imunforsvar. Forstyrrelser i hormonproduksjon, betydelig avhengighetsrisiko og kan gi langvarik reduksjon av intelektuelle ferdigheter.

Så du som driver med, eller vurdere å drive med dette stoffet (THC), har jeg to ting å si om. Enten mangler dere kunnskap om faget, eller så er dere, stygt sagt, men rett og slett uintelligente.

Mange kan nok bli provosert av denne meldingen, men alt som er skrevet om virkninger over er fakta opplysninger. Hentet fra Norsk Narkotikapolitiforening.

"Norsk Narkotikapoltiforening". Er det de samme folka som holdt foredrag på barneskolen? "Dette er hasj" Vise frem klump. "Prøver du dette blir du narkoman, som dette" Vise frem bilde av hippiejunkie.

Det funker dessverre ikke helt sånn som de sier. Etterhvert rusmiddel har sin fordeler og bakdeler, men har det i det hele tatt slått deg hvor sinnsvakt mye helge-stonere det er i dette landet som jobber seg oppover på jobben, tjener bra, er oppegående friske sosial fungerende mennesker? Ikke alle som røyker bønner blir en dausliten fyr med ekstrem intresse for Pink Floyd og inneliv. Det er som med alle andre rusmidler, noen blir misbrukere, de fleste blir brukere.

Det er sant at langtidsbruk av THC er sløvende, men dette er ikke permanent, dette forsvinner helt etter ca. fire ukers avhold, så man skal ta i om dette er "langvarig". Om man røyker dann og vann, kan man bli en smule bakstein dagen etterpå, men dette er i ingenting i forhold til skallebanken etter ei fyllekule.

Jeg røyker sjøl, ikke så ofte, kanskje annenhver uke eller noe. Jeg har beholdt den samme jobben i snart fem år, jeg leverer best resultat på avdelingen for tredje år på rad, jeg trener fem ganger per uke, og har 30 - 40 skidager i året. Jeg banker de fleste i TP og vet hva som foregår rundt meg. Jeg er ikke ett unikum, noen av vennene mine røyker, noen røyker ikke(men godtar at vi gjør det), og den eneste forskjellen på de som ikke røyker og de som røyker er at de som røyker liker og slappe av litt ekstra inniblandt.

Som det sto i anmeldelsen av "Harold and Kumar goes to White Castle" ; Stoners, not slackers.

Antidopforkjemperne skal ha det til at f.eks. thc er så mye farligere enn alkohol. Men dette er ikke tilfelle. Hvis man fyrer en rev hver helg er ikke dette mer skadelig enn å drikke seg på en snurr hver helg. Thc er farlig, men ikke farligere enn alkohol. Drikker du åtte pils hver dag, får du vedvarende sløvhet, apati, nedsatt konsentrasjon, innlæringssvikt og manglende motivasjon. Økt risiko for angst, depresjon og psykoser. Svekket lungefunksjon og immunforsvar. Forstyrrelser i hormonproduksjon, betydelig avhengighetsrisiko og kan gi langvarig reduksjon av intellektuelle ferdigheter. No big deal, bare vær litt tilbakeholden med hvor ofte og hvor mye. ALT MED MÅTE!!!!

 
Annonse
Annonse
Annonse