Hvilket brett skal en søt jente ha!

Styr unna bindinger du ikke kan bruke med burton sko. Om du er så heldig at foten din sitter godt i et par burton sko er det kjedelig å måtte velge andre sko fordi du har kjipe bindinger. Selv kjører jeg burton sko og har både burton og salomon bindinger på brettene mine. Det fungerer konge bra!

du må jo stå på telemark det er det alle søte jenter gjør.....

kom du til kort igjen shorty

Du må få deg et søtt brett med søte sko!

hvis du har vans støvler burde du ha agency bindinger fordi de er laget av vans og passer perfekt til vans støvler

til om alle søte jenter har noe forhold til snø i det hele tatt. "Alle søte jenter", er som regel bare samlet en gang i året. Og det er en kort periode når sola titter frem i bogstadveien. Tror kun en promille av de er blitt beskuet på noe som helst verktøy for ski/brett kjøring. Så alle søte jenter står neppe på telemark, ei heller brett eller alpint. Desverre!!!!
Ellers hadde jeg nok ikke kjøpt utstyr etter feteste designet, har du ikke mulighet til selv å teste så dra i en bra sjappe, spør en bra selger og still nok spørsmål til at han gir gode råd og ikke selger det han tjener best på.
Å er du skikkelig søt så ring meg

Søte jenter skal ikke stå på snowboard, de skal stå på twins.....

Da må i alle fall søte jenter stå på søte twins, med søte sko.

Burton 165cm Custom S (bindinger følger med), Burton Driver Boots, Teleskopstaver, Sele, Tau og enkelt breutstyr, Skred ABC-utstyr, og et stor smil..... Da vil du få mye cred bland skikkelige kjørere : )

Hva med bikini og monoski? En rosa monoski.

 
Annonse
Annonse
Annonse