Hvilket brett skal en søt jente ha!

Jeg har kjørt endel snowboard men vil nå vie enda mer tid til denne magiske aktivitet. Derfor skal jeg kjøpe nytt brett. Jeg trenger noen velmenende råd. Litt om meg selv:
- er fortsatt nybegynner
- er 173 cm høy
- trenger også sko
- kjører mest i løype, men vil selvsagt ut i de urørte varer.

Kanskje noen her kan hjelpe meg!?
Innspill mottas med takk

Burton Feelgood anbefales!!! Selv om dette passer til tøffe jenter da, ikke "søte"... wink

Er selvsagt litt tøff også..må bare bli bedre førstsmile

har du peiling på sko. hvilke har du?

Har brettspill til dager da det ikke er snø og ski til dager da det er snø

helt klart! Kommer ut snart!!
Super smoth brett fra Dynstar

Forum Peter Line, med Drake F-60 bindinger.. Det er 156 cm langt og brukt i sesongen 2001-2002. mmhm..

hvilket brett skal søte jenter ha humm.

må vel bli STRYKEBRETT d da god jul
husk 7 sorter

hilsen tt.

..så kjøp telemarkutst.!!!!!!!!

Sist jeg sjekket i boken, så var det fullt mulig å være søt og stå på brett.

Det må du jo faen meg finne ut av selv hva du liker best. Alt som koster over 5k er ca.like bra. Har du ikke kjørt så mye merker du ikke forskjell om det er forum eller burton eller k2. Gå for det med den grafikken som passer best til personligheten din. Fårr å si som en smart kar på ett annet forum: Kjør brett for å hadet fett! peace out bitches and gentlemen.

"Gå for det med den grafikken som passer best til personligheten din." Dette må være noe brettgreier!!!! Du kjøper da for faen ikke utstyr som har grafikk som passer til personligheten din!!! Du kjøper det som passer til kjørestilen/ evnene dine! JEG har alltid visst at brettfolk har lavere IQ enn oss andre, men her kom bekreftelsen for dere andre også!

Vanskelig å anbefale sko, da alle sko lages på ulike lester, og du må finne en som passer foten din.
Selv har jeg kjørt brett i 12 år og har vært veldig fornøyd med Northwave sko. Jeg er den eneste av venninnegjengen som aldri fryser eller er våt på beina. Og jeg er den eneste av dem med Northwave sko...

det må vel bli ett vaskebrett, som alle kvinner burde ha!!

Vans har noen veldig bra støvler som sitter supersmooth på foten. Salomon har også noen veldig bra støvler som jeg selv har for øyeblikket. Mitt beste tips er å prøve deg litt frem for å finne støvelen som passer best for deg. Lykke til!

-

Salomon perpetual er en bra støvel. Det viktigste er en passe stiv støvel som du får snørt godt opp. Kjører selv Salomon brett (Daniel Franck pro model). Meget bra både i rørte og urørte varer. 153 cm brett, skulle passe bra til din høyde også

Når du kjøper sko er passformen på DIN fot viktigst. Burton lager bra sko. De dyrere modellene er ihvertfall konge og dyrere burton bindinger er digg. Salomon gjør og mye bra.
Når det gjelder hvor stive sko/bindinger/brett du skal ha kommer det an på preferanser og kjørestil. Dette er noe du finner ut av over tid når du blir flinkere og har fått mer erfraing med forskjellig utstyr.
Jo stivere utstyr du kjører på jo mer krever det av fysikken og teknikken din. Mykere utstyr er mer tilgivende, men det kan også føre til at du ikke utvikler optimal teknikk fordi utstyret godtar hva som helst av slurv.

Søte jenter som vil bli gode på brett kjører enten Burton Feelgood, Gnu Barett Cristy eller Salomon Ivy. Sørg for at det er den rette lengen til vekten din og den rette bredden til skostørrelsen din. Høyden din betyr ingenting når du kjøper brett.

http://www.nitrousa.com/10_products/11_boards/boards.php?artikelnr_group=40017000&exact=40017056&navi=1

se bort ifra alle teite innlegg fra gutter som sikkert er redd for å bli frakjørt av råe damer og søte jenter.
Saklig info fra søt og rå jente: Kjører selv Nitro Nicola Thost med Drake F50 bindinger. Utrolig fornøyd med det! Sko er vanskelig å anbefale, prat med flinke folk i butikken som og pass på at de sitter godt rundt hælen. Lykke til på fjellet i vinter smile

burton sko, hvis du ikke har burton bindinger.....et hælvete å bruke f.eks burton sko i drake bindinger....ihvertfall min mening! BURTON brett er og blir det sikkreste valget.....se på thertytwo sko....de er litt sære, men drita gode..

 
Annonse
Annonse
Annonse