Hvilken termos er best å jibbe med?

Heei!
Jei er en aktiv pudderhund som liker å dra på tur med mine venner. Av og til når solen skinner hender det at vi bygger hopp og jibber litt. Det jeg lurer på er hvilken termos som er best å jibbe med? Det er jo særdeles viktig, som alle vet, at tyngdepunktet er justert når man f.eks skal prøve seg på en fakey 2040 misty super turbo. Derav spiller jo vekten og den ergonomiske utformingen av termosen inn. Spesielt da man kan gå på trynet og knuse termosen for eksempel. Noen sverger til ståltermoser, mens andre liker den gode gamle plasttermosen når de skal jibbe. Er det noen synskpunkter på dette? På forhånd takk.

Vet ikke noe om termos problemstillinga, men jeg har et annet problem:

Hvilken trinse på staven er best for jibbing?
Hel eller perforert, rund eller ellipseformet?
Og hvor høyt skal den monteres?
Uten at dette er avklart har jeg ingen mulighet til å komme videre i jibbinga mi. Vær så snill og hjelp meg.

det største problemet er likevel hvor jeg skal ha lommeboka. hvis ikke småpengene mine ligger på riktig sted risikerer jeg slagside, med påfølgende tryn etter ufrivillig corking.

i hvilke lomme pleier dere å legge pengene og lommeboka? finnes det noen egen jibbelommebok, eller bør jeg satse på å alltid bruke plastkort til betaling?

Det store problemet ligger selvsagt i bilnøklene..med mitt schvære bling bling nøkkelklippe heller jeg ofte til ene sida og blir spidda i ekte buffy stil når jeg lander..og da må jeg gråte..men det er greit..det e gangster å gråte..

jeg hadde nesten 300 kr i små penger i høyre lomme i helgen da jeg var i trysil, og vær gang jeg prøvde og hoppe gikk jeg over i en slags skru som så nesten ut som en batteri drill som har satt seg fast så bare drillen går runt, sikkert veldig spesielt.
også hørtes det ut som en kjørende småpengetellemaskin i et alpin anlegg

TV2 hadde test av termoser her i forrige uke. sjekk ut linken på TV2...er litt usikker om dem testa med jibbing, men de hadde en test der de sjekket hvor mye termosen tålte. For alle jibbere kan jo dette være interesant. Det er jo ingenting som suger mer enn at termosen blir ødelagt og kakaoen blir kald. men jeg anbefaler å sjekke ut denne testen på TV2.

Helt enig med deg. Hvor ofte hakke jei testa meg på en backflip og vips...så er sekken fette full av klissen kakao. Det er ikke kult ass! Av den grunn har jeg nå gått til anskaffelse av Black Diamonds "jibbproof" termos med titanlegering. Ikke bare er den lett, men kakaoen holder seg varm og sikker. Anbefales!

Kjenner problemet med hvor uforutsigbare termoser kan være under en jibb-session. Skulle dra en 540 to bs lip ned en 35trinns rail, på de siste metrene skrudde lokket seg av, mista fotfestet og sølte kakao over de nye cherooksene mine. Skulle visst komme en termos med bindinger snart, samarbeidsprosjekt mellom blizzard og nestlè

Ingen grunn til å disse en død hval i en slik useriøs diskusjon som dette. Hvis du ikke tør å stå fram med fullt navn, så harru ingeting her å gjøre.

Respekt ass, hvem er du som trurru kan belære mei om resspekt? Det er jo nettopp av resspekt til hvalen at jei kaller meg keiko. Men nok om det. Dette er ikke en diskusjonsside om hvaler, men om jibbing og alskens herligheter. Og hva er nå dette vrøvlet om at diskusjonen er useriøs? Dette med termoser er faktisk en aktuell problemstilling som mange av oss freestyle-jibbers er opptatt av. Nei, hold dei til barneløypene du, Roger Eliassen, så er du sikker på at jei ikke lander oppe på hodet ditt når jeg setter en master-flux sidewinder 2000!!

hei, MasterFlux Sidewinder2000, er det navnet på mixmastern din?? eller kaffetraktern?? Trodde detta handla om termos, ikke en hel ryggsekk med hvitevarer.

innlegget om småpenger og lommbok. det verste er selvfølgelig problemene som oppstår når jeg en sjelden gang tar med meg spekkhoggeren min i bakken. ikke får jeg plass til den i lomma, ikke finnes det heiser som tåler belastningen, ingen produserer skikkelig bæremeis, og termos kan jeg bare glemme å få med meg.

men det positive er at keikompisen min gjerne legger seg ned i snøen og agerer bigjump, så da er i alle fall det i orden...

Trinse og termos??????????????????????

jæææææææææææææææææææææææææææh?

det største problemet for jibberen e rotasjon i feil retning i forhold te korsn lillejibberen ligg i underbuksa..ingen tvil om at det kan føre te slagside og skeiv vektfordeling, spesielt hvis det står nån fine dame og ser på - da kan jo problemet raskt forverres. Det beste e nok å zippe helt ned og la den få fritt spillerom så den kan følge kroppens naturlige bevegelsa.

Det er ikke så viktig hva slags termos du har, så lenge du fyller den med Helium. Da får du for det første en utrolig lett termos, og for det andre får du morsom stemme i drikkepausen. Det som er ufordelaktig er naturligvis at du blir utrolig tørst.

da trur jeg det er bekreftet, detta er den mest fornuftige diskusjonen her inne på lenge. endelig får jeg høre at det er flere som sliter med det samme som meg.

Den eneste termossen som dekker områder som jibbing og BASE hopping-- sjekk www.sabata.com

Når vi er inne på hva som er lurt å ha når man jibber, lurer jeg på hvilken dame en jibber bør ha..
Vet at noen sverger til små blonde, andre foretrekker en høyere variant kanskje med andre fargekombinasjoner.
Er det noen der ute med erfaringer på området? Hva er kult? Hva blir akseptert av gutta?

det finnes bare en kul jibbedame, og det er dama mi. med sine yppige former og myke bryster, blonde hår og pocket rocket svinser hun ned fjellsidene i god stil, men hun er heldigvis ikke like flink som. hun hopper ikke mye, men tar gjerne en puddersving i ny og ne. hun er alltid glad for å være med på fjellet, men lar meg leke med gutta alene når jeg vil det. når jeg kommer hjem smiler hun søtt, og vi går til sengs... hun hvisker i øret mitt at jeg er den flinkeste i bakken, jeg føler meg som en mann, og dermed er sengedansen i gang! perfekt.

Hei! Jeg er en jibber på 39 som er utrolig usikker på det med jibbing og snus. Hvilken snus passer best til jibbing? Jeg og kona var på nordseteren i helgen, jibbet og koste oss fryktelig. Alt så ut til å bli en drømmedag, men jeg klarte ikke å få denne snus problematikken ut av hodet. Når jeg drar på med genral, hekter jeg oftere og oftere på switch 720`n, dytter jeg Ettan oppi leppa overroterer jeg på backflipen, röda lacket som tannbeskytter passer egentlig bra. Da jeg falt under et forsøk på 50-50 ned kjellertrappa på skateboardet til onkelen min i sommer slapp jeg tannlegebesøk pga av den enormt seige og sterke röda lacket snusen.
Kan noen hjelpe meg?

hold deg til ETTAN du og legg i dobbel pris neste gang så klarer du en dobbel backflipp

 
Annonse
Annonse
Annonse