Hvilken dunjakke?

Har lenge hatt lyst på dunjakke, men klart meg fint uten. Det var helt til jeg nå har vært et år i militæret på russergrensa å blitt avhengig av forsvarets "boblejakke". Vil nå gå til anskaffelse av en sivil. Har lyst på kort type, og selvfølgelig en billig en. Sånn himalaya lett og bra er ikke nødvendig. Eller? Noen som har synspunkter/anbefalinger i forhold til dunjakke? Brukes både i by`n og på fjellet.

er en "avlegger" fra North face med bra kvalitet som gir deg mye jakke for pengene, særlig hvis du kjøper den utenlands over nettet. Tar du kontakt med feks. Sport Pete i St. Anton på www.telemark.at og får dem til å sende den privat (de pleier å være greie på det så du slipper å fortolle den) slipper du unna med en drøy 1000 lapp for en veldig kurant jakke

Summit Jacket.. Er kort og veldig behagelig.. passer fint i byen og til de "ekstreme" turene.. selger den i Chamonix for ca 2000 vet jeg.. Tror de har den på cham3s.com/gb
Lykke til med anskaffelsen!

..er prisen i Chamonix i forhold til i Norge? Mye billigere? da tenker jeg på alle jakker,ikke kun dun.

Var nylig i Chamonix. Prisene er bedre samt at man kan få tilbake momsen på flyplassen. Altså 20% avslag på allerede kurante priser. Beste sportsbutikk er Snell sports. Bra utvalg og veldig sentralt.

Unntaket er Sweet hjelmer. Koster akkurat det samme som i Norge. En fordel er at man får tilbake momsen.

Dun jakka til Oakley (Puffy 3.5 Jacket) er å anbefale! Jeg ler meg egentlig skakk av å tenke på at jeg kan bare ha et lag med superundertøy-overdel under jakken i nærmere -20 + vind i stolheisen uten å fryse i det hele tatt. Prisen er ikke værst heller, sånn midt på treet, ca. Kr. 3000,-. Denne er jeg fornøyd med og kan anbefales på det sterkeste. Grønne camo'n er kulest!

Kanskje ikke til by bruk men...
http://www.miltrad.no/webshop/index.jsp?active.category=4&active.item=150

Test også ebay. Mye bra og billig.

http://cgi.ebay.com/NEW-PATAGONIA-Mens-Micro-Puff-Skiing-Jacket-XXL-2XL_W0QQitemZ8387638887QQcategoryZ57988QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

http://www.antarctica-clothing.com

Det anbefales på det varmeste, den er jo varm også. "hahaha"

Rab er topp, men dyrt. Jeg kjøpte min på Ebay til 1000 kr. Hadde flaks....

bergans si korte dunjakke anbefales. ligger på rundt 3000.

Kjøp deg oakley dunjakke =)

Anbefales, ligger rundt 3000 elnssmile

Sjekk ut jakkene fra Quiksilver, ser bra ut, er varme og dønn praktiske, både til ski og by! Ekke så gæærn pris på dem hell.

Kjøpte min i høst.. Og siden har jeg bodd i den. heeelt konge og ikke særlig dyri forhold til andre. Jeg betalte 2000,- på Anton Sport. kommer i grønn, svart, kremhvit og rød. (grønn er finestsmile

...og ja, til hverdags og til fest... virkelig anbefales!!

kjøp min....

Hva med dunjakka til Hagløfs, noen som har erfaring med den?

Du gjør et kupp dersom du kjøper jakka i Praha:
www.hudy.cz
www.rockpoint.cz
Bakdelen med disse sidene er at de ikke er på engelsk, men med litt innsats klarer du å finne produktene likevel. Bruk denne omregneren til å finne ut norsk pris. Billige flybilletter finner du bl. a. på Norwegian.
www.x-rates.com/calculator.html

Lykke til!

Den er ikke så veldig lekker, ikke noe jeg bruker til daglig, men på tur er den helt overlegen. kjøpte min Dun/boblejakke med tanke på at den skulle være funksjonell men samtidig ikke så dyr og fin at jeg ikke ville bruke den hardt på turer. Det er den sivile utgaven av forsvarets boblejakke, og den produseres av Nanok...sjekk ut nanok.no eller nanok.com. En veldig bra "turboblejakke" som tåler en trøkk og heller ikke er veldig dyr....men heller veldig god og varm!

Har en ganske tynn Bergans-sak som er veldig lett og kompakt og alltid varm nok for meg. Den kom ifm. 71 gr nord for to år siden. Sikkert ikke dyr.

enten, hellyhansen eller whiteout kanskje!!! HH er veldig god!!

...jo sikkert anbefale noe de selv har brukt penger på - det tenker også jeg å gjøre. Kjøpte Mountain Equipments Trango jakke i våres på tilbud fra Sportsnett til 2K - synes jakka er helt super, oser av kvalitet. Du får sikkert tak i den på nettet et sted til en grei pris.

sir joseph jakkene er varme, lette og pakkes ned til ingenting. men rab jakkene er ganske grei de og. spesielt hvis du vil ha en som er litt mer vanntett har de en modell som er det og.

 
Annonse
Annonse
Annonse