Hvem er best Kari Traa eller Jon Olsson

Dere idioter som mener Jon Olsson tar Kari traa hakke peiling. Kari Traa hadde tatt Jon Olsson i kulekjøring det er det vel ingen tvil om!!??!!

Er du dum i hodet??? Jon olsson kjører da for faen ikke kulkjøring. Det er stor forskjell på det han driver med og det traa driver med. Greit nok at traa også hopper. Men du kan ikke sammenligne de to. Skaff deg et liv..

Jeg vet ivertfall hvem jeg kunne tenkt meg å tatt...

skjerp deg.

hvem er best av bjørn dæhlie og seth morrison? ALLE IDIOTER SOM TROR AT BJØRN IKKE HADDE KNUST FYREN I LANGRENN ER IDIOTER!!!!!!

Spar meg.

vakke jon på junior landslaget i kulekjøring da ? da tror jeg han slår kari traa, ettersom han er gutt og kari er jente.

jo mulig det. synes jeg har lest noe om mogul-bøgen

jon han var på landslaget i alpin...slalom kjøring!!!!!!!

legg merke til formuleringen og spørsmålstegnet. tyder på at jeg ikke vet så mye, men kommer med antagelser. takk for at du rettet meg og økte min kunnskap på området.

ok.. alle vet at kari traa hadde herja olsson på jibbinga... jon hadde ikke hatt sjans på bigjumpen... seth mot bjørn? seth morrison hadde gått i sirkel rundt dæhlie på femmila.

Som kanskje noen andre en meg oxovet så går ikke kulekjøringen bare ut på tid...
Er også to hopp der...Antagelig vis hadde Jon gitt alt på de hoppene og KNUST Kari der....Han er jo også god på ski så han hadde ikke kommet i mål fem min etter heller tror jeg....Tipper det kunne blitt jevnt når poengene var regnet ut...

Jon var Alpinist,mens Henrik Winstedt var på landslaget i kulekjøring intil i fjor tror jeg...da skjønte han at det funket dårlig med bådde jibbe pro og kulekjøring.....

herregud da.....kari traa kjører jo kulekjøring osv mens jon kjører freeride!!!!

Mener det hadde vært moro å sett hvem som hadde vunnet.
Kari er rå på å STÅ på ski, jon er rå på å HOPPE på ski.
Akrobatisk tror jeg nok jon ville ha vunnet, men når det kommer til å gi begge et kupert terreng, som ingen hadde kjørt før, så tror jeg nok kari ville tatt jon.
Kuler handler ikke om å bare kjøre kuler. Det handler om ekte ski-teknikk, det handler om å planlegge kjøringen, å se hva som kommer, å gjøre det riktige i hver sving.... Kari hadde rocka jon....

om Bjørn hadde tatt Kari bedre enn Jon hadde Seth ! ..................Herregud.........

Men hadde Jon fått tatt Kari Traa hvis han hadde hatt lyst?

kuler hander om å finne flyten, det er faen ikke om å beherske nytt terreng og alt det tullet der. selvfølgelig ville olsson kjørt fletta av traa, han har jo erfaring fra landslaget i svenskeskuta og masse frikjøring de siste årene sponset av oakley og head, tenk deg om. tipper traa ville kjørt under ett sekund fortere, men olsson ville gjort seg mer flid på begge hopp med klokkerene dinner rolls og cork 7 (nesten samme triks?), svensk seier. men egenlig er dette et teit tema. sett vekk supermann, hvilken superhelt kommer som nummer to?

etter d jeg har hørt, skal visst olsson være et svin til åh kjøre kuler faktisk, p.g.a. sin enorme skifølelse er det jo ikke det store problemet at det gjør noe, men Traa er åh Go , personlig tror jeg olsson hadde kunnet vunnet dersom han dro switch misty på første hoppet åh en svær flatspin i andre hoppetwink enjoy.

enig i at det er en tein diskusjon. alle vet at hvis du ser bort i fra supermann så er det batman som er best.

Er Kari Traa fin?

Ville Jon fått kari i senga hvis han ville?

spindelmannen banker jo batman før han rekker å få opp garasjeporten på den "hemmelige" hula si.

HULKEN spiser bat-man+ spider-man til frokost. Hvilken dag i uka som helst.

 
Annonse
Annonse
Annonse