Hva skjedde med vinteren?

Er det bare meg, eller har vinteren bare blitt dårligere og dårligere med årene?
Syns alltid det var så sykt mye snø i mine yngre dager smile

Noe må gjøres!

Husker mine barneår som lykkelige med mye snø hele vinteren gjennom. Dette hører nok fortida til virker det som. Nå om dagen er det bare sørpe sørpe og atter sørpe. Det må gjøres noe straks, for å redde vinteren for oss og våre etterkommere!!

E så kjipt! hehe, man vil jo helst ha en varm og god sommer,... MEN, man vil jo også ha en tørr og knallbra vinter!

E det noen som har et forslag tel kor æ kan flytte?

Følger dere ikke med!!! Vi snør ned på vestlandet Mayday Mayday!!!

snør helt vilt i oppdal for tida også!!blir kjempe forhold i jula!

Nei så jævlig! æ gadd ikkje være med på studenttur tel oppdal over jul.... tenkte. neeeesj! det blir ikke no kult....
Ehh,... kor feil kan man ta?
Håpe Harstad snør ned også,hehe.

Detta hørtes jo kjempemessig ut. Æ som har sesongkort der nede og greier. Har de åpna nåkka anna enn Stølen? Oppdal e faen mæ nice.

Mulig det du, men det er vel stor sansynlighet for at det er med dette som med de fleste andre minner... man husker bare det som er bra.

60cm med snø på vassfjellet, 65 i oppdal, skal vist være bra med pudder der! snød mye i trøndelag i det siste, desverre meldt mildvær i morra å torsdag, men så kommer vinter været tilbake smile

Men jeg liker ikke klima endrings greiene, klarer ikke å høre på at folk snakke om klima endringene, bli deppa sad, Klima endringene kunne vært "fiksa" om bush hadde blitt med på den kyoto avtalen, den hora

Vinteren forsvinner, den er blitt dårligere og dårligere kvart år... Bur i ei fjellbygd på vestlandet med nytt knall bra skianlegg..får ikkje brukt det, for det e berrre 30cm med snø....her er det normalt med 2-2,5 m med snø på flatmark.
i 1994 var det 3m med snø og 7m høye brøytekanter...men eg trur at den tid er forbi dei 2 siste åra har det vert 1m med kram og våt snø....nokko må gjerast!!!!

snart snur golfstrømmen og da blir det evig vinter her i nord. husk at norge er nesten like langt nord som grønnland og alaska.

hvor er det du har hørt det?

D e så TYPISK sørlenninga!!!!!!!!!! På tv omtale de bare Oslo. "D e kommet så lite snø at ski-prisan e satt ned"!! Ka me resten av landet??? D finnes jo masse plassa d e MASSE snø i norge!!!!!!!!!!!!! Jævla snobba!!!!! Fløtt nordover eller en anna plass d e snø da!!!!!!!!!!!! SNOBBE FANA!!!!!!!!!!!!

Fine forhold i Romsdalsfjella.
Nok snø. Skare m/ nysnølag et par hundre meter opp. Slutt å syt. Kom dere ut !

D ligg jo bare 1meter snø i narvik nu, så d e jo bare å komme hit da...eller....vi vil ikke ha sosser osv hit da. dvs, de med utstyr som jon olsson og ferdigheter som mordi. alle andre e sefølgeli velkommen...

Ja må si meg enig i at det er noe spinn hakkende galt med klimaet nå. Før kunne jeg huske sesong opning i røldal i oktober.
Desember hadde det ofte ramlet ned 2m snø oppe i bakken, men nå er det helt tragisk, 20cm snø som garanter vil regne bort 1.juledag, får da kommer det nytt lavtrykk med 9-10 varmegrader i bergen/stavanger, dette er desverre så høye temperaturer at det vil være godt på pluss siden også i røldal. Nei jeg gir snart opp! alternativet er å selge alt skiutstyret, gi faen og satse på andre ting, evt. pakke utstyret og flytte til nord amerika/Canada.

Mye snø her i Harstad nu. Ei natt til med detta været så blir det kongebra å bruke hustaket som hopp! Synd at unnarennet ende i naboens terrasse...

Hva mener du da, at vi i sør skal kjøre 2000-3000 jævla kilometer for å komme til snøen? Eller ta fly? Det er netopp dette som gjør at vinteren blir dårligere. Tydeligvis sjefsvinter i nord i år. Men hva med i fjor? Det var trist, trist, trist. Kastet vekk ei uke i Narvik, selv i mars var det grusomme forhold, og bare flekker i løypa. Vel, på Fagernesfjellet var det en del snø, men når vinden er i storm MELLOM orkankastene var det ikke så mye å rope hurra for. Men jeg er vel en snobb-søring. Burde vel tålt såpass.

La det være helt klart: Nord-Norge er en FANTASTISK naturperle, og dere er heldige der oppe. Blir vel enda bedre litt senere i vinter. Vurderer faktisk halvveis å flytte oppover. Vintrene varierer fra år til år. De siste to årene har det vært meget bra øst for vannskillet i Sør-Norge, men ikke så sprekt på Vestlandet (joda, det åpnet tidlig også her) og i Nord. I år er det omvendt. Det som dessverre er fakta, er at ni av de ti varmeste vintrene på 1900-tallet var på 90-tallet. Tenk på det! Det er lett å skylde på George Bush og USAs syke klimapolitikk. Imidlertid har vi en lang vei å gå også med egne holdninger her på berget. Det er et evig mas fra folk om bedre vei og lavere bensinpriser og flypriser. Vi er noen miljøsvin, og det er den DIREKTE årsaken til det sprøe været. Likevel, konsekvensene av klimaskiftet strekker seg mye lenger enn at (oss) priveligerte skifriker får mindre snø. God jul, og mye snø ønskes alle!

Utslippene totalt er den direkte årsaken til klimaendringen, ikke akkurat de norske. Selvsagt. Sesongdebut i morgen. Tjoho!!!!!! Myrkdalen snør ned, hører jeg...?

det er da absolutt ikke bevist. se litt lenger tilbake i historen før utslippene. (ikke bare de som har noe å si). så det blir dumt å si at det er den "direkte årsaken".

Fjoråret var ikke så bra, myr regn og millvær. Men denne vinteren laver d ned hær oppe. SÅ kom t bake i år og test ut forhållende. Men du bør vente ril stolheisen er åpnet opp t Linken.

 
Annonse
Annonse
Annonse