Hva skal vi gjøre...???

For å redde FOLVEN!!! Blir det slutt m alt det gode livet på folven hvis en fra nederland tar over??? Hvordana er planene til denne personen?? Kan det hende han lar livet gå sin gang, el blir d bare turister der??
Går det an å snakke m denne personen som skal kjøpe folven og snakke han til fornuft?? HJELP OSS Å REDDE FOLVEN!!!

Det er vanskelig å tenke seg at han nekter folk å overnatte der. Det er derimot særdeles sannsynlig at han viderefører dagens konsept. Han kjøper jo eventuelt en pakke som er godt innarbeidet og som har et livskraftig driftsgrunnlag. Det vil være idioti å ekskludere 95%(?) av eksisterende omsetning.

Men det er selvfølgelig en mulighet for at han ønsker å bygge opp noe helt nytt fra grunnen av, satse hundretusener på markedsføring overfor barnefamilier, og krysse bein og baller for at det skal gå bra. Men jeg tviler.

Jeg tror frykten er sterkt overdrevet. Har noen snakket med hollenderen? Hvis ikke er det kanskje på tide? Det er jo en idé å gjøre dette før man setter i gang kronerulling og jeg vet ikke hva.

Ro dere ned, folkens!!!

vi kunne startet en innsamling av underskrifter og sendt den til han, så skjønte han at folven er noe helt spesielt i det norske ski- og snowboardmiljøet...

Skisenteret må snarest ta en prat med de som er interessenter for å høre hva de planlegger. Dette bør gjøres på et profesjonelt nivå slik at ikke svetteluktende skibums forstyrrer prosessen. At stinkende skikjørere kjøper øl betyr ikke at de kan drive business.

 
Annonse
Annonse
Annonse