Hva med å snauhugge Eikedalen og Ulrikken??

Kan adm. dir. Norges plantehøyskole finne en tre-sykdom som dreper alle trær (ikke busker) i et område??

Kunne tenke meg en del kratthugging i Eikedalen skisenter og starte en liten skogbrann med bensin på Ulrikkenwink

Det var noen som prøvde lilleulriken her en året, men det er helt feil sted, faller null snø der. det er den vestvendte siden som får snø, pluss nordhellingene ned mot isdalen. Tok endel kvisting og trær på vestvendt side ned mot lysløypen i fjor, men det mangler endel, var oppe for 1 uke siden og begynte på et nytt prosjekt der. Tar med klippesaks og sag og stikker opp neste uke en tur og. Det trengs å tas endel nede i rennene på isdalsiden, kan være eg begynner på det og.

Endelig noen som tar ansvar!! Du synes ikke det er mye arbeid for så få skidage??
Du er vel ikke tilfeldivis tilknyttet sykkelmiljøet??
Tok en runde ned dh ruten en gang, ble litt for knotete, selv i fylla, men det er en del morro på forsiden av "speider" hytten, skiers left langs banen...
Er ikke rutene mot Isdalen noe korte??

Hvor skal man melde seg for dugnad??

nedfartene ned nordsidene er litt korte ja, men de representerer bratt kjøring. det er endel for mye buskas her som fint kan kappes ned og gjøre nedfartene finere. Under banen går det og an, fint på toppen ned mot første sykkelskilt. resten er dritt, hadde vi hatt mulighet for å lage en nedfart ned her til gamle skiheisen hadde det vært konge, men det blir fort lite snø der, ligger rett i steiken(vestvendt). Vi bygget hopp på toppen vinteren for 2 sessonger siden(vår 2002), det var ok. hadde ca. 20 dager der oppe den vinteren. Men det er et godt stykke mellom gode sesonger(5-7 års sykluser) synes jeg vi har funnet ut.
Mye slit for lite kjøring? Joda det stemmer det, men likevel, den dagen du slipper å humpe en halvtime i skogen for å kjøre 1 tur synes du det var verdt det.

Har noen fine billedserier, fra forsiden, kan få lagt de ut på galleriet på bamboosh.com

 
Annonse
Annonse
Annonse