Hva har skjedd med ride.no?

Sjekket www.ride.no og kom noe uventet til en mopedsjappe, typ. Er det noen som vet, hvor ride.no-gutta (Endre & Trond) tok veien? Har de byttet nettsted (har ikke hittet noe selv) eller har de lagt ned businessen sin?

Ride hva da? Snowboard eller noe annet?

Om du har hele fornavn og etternavn kan du heller gå på www.google.com, søk på "fornavn etternavn" + ride. Om du ikke har gjort dette dasmile

Har sjekket google m.v. og fant ikke noen vettig forklaring, derfor spør jeg her. Jeg lurer på om noen her vet ifall gutta gikk konk eller av en eller annen grunn har flyttet sin business til en annen side (som i så fall ikke er så veldig lett å hitte) eller helt enkelt sluttet jobbe med film etc.. Både Endre og Trond er jo velkjennte i skimiljøet, så noen (en av de selv kanskje?) må jo ha en forklaring?

Hehe - din egen webside er ikke borte vekk, men den er jo ikke akkurat "up to date" den heller da, Bjarke.... Men hvor ride.no-folka er, aner jeg ikke.

mene du theo sport folket?

Jeg vet; leker med en ny versjon så jeg har ikke gjort så mye med den nåværende, men det kommer vel etterhvert... I alle fall er siden oppe; "gamle" ride.no er jo helt borte (domenet solgt/overdratt til andre?)

..mener ikke Theo/Westbeach etc. Ride.no var de som arrangerte visninger/filmtour med MSP sin film siste år og tidligere bl.a. har hjulpet MSP med att arrangere helikopterfilming i Lyngen.

Hei, domenet ride.no er overdratt av andre, men all info om
filmturneen etc kommer på www.friflyt.no. Turneplanen er
snart i boks, så da blir det lagt ut.
E

Takk smile

 
Annonse
Annonse
Annonse