Hva f*** gjør jeg med stavene?

Putt dem opp der sola aldri skinner, så skal du se at det går bedre.

Det sier seg selv at når farten er ganske stor er det uaktuellt å bruke stavisett. Det betyr vel at det er pingler som bruker stavisett? Har noen f.eks. lyktes i å padle i hurtigbåten? (

nå hadde jeg faktisk skrevet er langt og fornuftig innlegg så kuttes det ned når jeg legger det inn sad! Gidder ikke å skrive på nytt!

Støtter meg til teoriene om pølsespyd og slagvåpen. Har selv blitt truet med stav av en sint italiener.

Men sånn på det særiøse, jeg bruker stavene til stabilisering, og til støtte når jeg henger i parken.

Også kan man lage fluktstol ved å legge dem på tvers oppå bindingene på to ski som står i snøen. Event. bruke den ene til det og den andre til pølsespyd wink

Hvem sier at staver er for pyser. Det må være folk som kjøre slalom!!!!. Husker tideligere tider når en skulle lære telemarkstilen, så kjørte vi uten staver. Jeg har ikke sett en eneste telis uten staver. Det er kun sopere som cruser løype grønn 50 ganger opp og ned som ikke vil bruke staver. Prøvd deg i 15-20cm pudder se om det er lett å kjøre uten staver. Du tryner hver 1.5m, så sant ikke du kjører på flat mark. Hater sopere med høy soltrynefaktor. De opptar heiskøen.

Bestemor er et unntak.
Og elder folk som er dårlig til beins.
Pene jenter er også et unntak.
Foresten jeg hater ikke folk, men jeg kan bli irritert.

...stavisett må du lusekjøre for å praktisere. Jeg lusekjører i hvert fall de gangene jeg stapper staven etter feste. Da er det ofte fordi jeg er redd og nervøs pga store høyder/stup, dårlig feste etc. I ordinær kjøring over en viss hastighet er det verken mulig eller hensiktsmessig å få til.

kan brenne!! enkelt eller doppelt, like rassert!

Jeg rir på stavene når det går for fort!

 
Annonse
Annonse
Annonse