Hva blir THE ski i år?

park: scratch bc
pudder: scratch bc
on piste: atomic whatever

Park : Dynastar Phil 182
Pow : Dynastar Legend Pro 194cm
Groomed : Atomic supercross

Park: 4FRNT STL
BC: 4FRNT MSP
SLOPE: hmm...

www.priorskis.com

B4 er, som Harrison skriver, promodellen til Rossi. Tidligere hadde den xxx design, nå har den B3 design. Men der stopper også likheten. Den kommer i kun 195 lengde og med følgende mål: 133 - 108 - 117. Og er så stiv at normale frikjøringsski blir som jibbeski i forhold.

Imidlertid kommer Rossi med en "kommers" B4 til neste år. Den skal vistnok være identisk med dagens B3. Lite nytt m.a.o. Det som imidlertid blir nytt er den nye B3 som kommer som en slags B2,5, altså en ski midt imellom dagens B2 og B3. Vet vel ikke dette siste helt sikkert, men ryktene sier nå dette ivertfall

Tenker vi hører på the herminator og co... elan m02 vant den østerrikske skitesten i klassen jibbeski.

Salomons 1080 er nok en klar vinner! ..

Park: 4frnt stl`s
Freeride: 4frnt msp/Scratch BC

Det stemmer at Rossi kommer med en kommers B4 neste år. Mye mer spennende er det at de kommer med B5, som kommer til å være over 120mm på midten.

Årets ski: ATOMIC ARX 205cm, funker til alt!

FOR JEG KJØPTE K2 SETH PISTOL!!!!!!!!!

park:stockli snake
pudder: dynastar legende pro rider
løype:rossignol x8... eller noe atomic, salomon har noe bra i år..

One size fits all!

One size fits all!

Ob sier;
"På storfjellski så er db Tabula Rasa temmelig særegne, men ting som Rossignol B4, Völkl Sanouk og ikke minst Line Prophet (140-130-150) tangerer førstnevnte godt og vel."

Liker "godt og vel" formuleringen. Og da regner jeg med at du har kjørt alle sammen? Har ikke kjørt noen av dem, men når det gjelder nytenkning på konstruksjonssiden ligger jo DB svært langt foran. Line Prophet er jo bare en vanlig ski som de har forstørret i bredden. Dessuten heter skien Tabla Rasa. Håper ikke den blir årets "hype" dog...

 
Annonse
Annonse
Annonse