Hodelykt i vintermørke

Nå er det tid for å skrive ønskeliste til mine kjære foreldre. Derfor driver jeg og sjekker ulike gode hodelykter til å gå på ski med i vintermørket. Er veldig lei av proppfulle lysløyper hver vinter, og med en skikkelig god lykt kunne jeg jo utforske lysløse løyper.

Jeg sykler også om sommeren / høsten, og jogger hele året. Så jeg ønsker helst en lykt som kan brukes til alt. Men hvis jeg må ha kompromier, så er skibruk første pri.

Mine foreldre vil neppe klaske til med det dyreste, mer enn 1500-2000 kr er neppe aktuelt.

Har du noen tips?
Alle råd taes i mot med stor takk!

Billig og bra:

http://komplettfritid.no/product/petzl-myo-xp-belt1

Jeg har Magicshine bestillt direkte fra hong kong.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29489

En del billigere å bestille derfra, tilogmed inkl. moms. Husk å bestille strømadapter og forlenger til ledning. Jeg er sykt fornøyd med lykta og har brukt den jevnlig på toppturer siden november grin

rin

Hei!
Har hatt denne lykten dere ref. til i ca 5 uker.MEN ønsker at den kunne spredt lyset noe mere.Lyset er veldig sentret.Har derfor montert på følgende lykt :UltraFire WF-501B SSC-P7-CSXO 3-Mode 900 Lumen Memory LED lommelykt med stropp (1 * 18650 / 1 * 17 670)
Den har ikke 900lumen men er veldig billig ,husk å kjøp ekstar batterier og lader for disse batteriene,og hjelper på med å forbedre lyset ytterligere,for en som alldri blir fornøyd før vi har sol hele døgnetcool

RIN

 
Annonse
Annonse
Annonse