Hjelp til bilderedigering

Noen som vet hvordan man lager ordner slike bilder?
http://www.friflyt.no/images/site/desktops/01_1600x1200.jpg

Hadde vært utrolig kjekt å vite det (:


Best regards,
Aslak Strand

http://theskiphotographer.com/2010/11/11/sequences-re-visited/

Søk på google, photoshop+sequence. Flere tutorials der. Innbiller meg at det er mest stress å få tatt en bra bildeserie jeg, må vel kanskje ha stativ, ihvertfall en stødig hånd.

har stativ så klart, og har fått et par fete serier ; )

takk for linken vertfall : D


Best regards,
Aslak Strand
idN

Har gjort dette et par ganger før. Det er ikke så veldig avansert. Det vanskligste er å få til en bra serie med bilder. Du er avhengig av et kamera som tar endel bilder i sekundet, noe de aller fleste speilrefleks kan (vet ikke om det samme gjelder kompaktkamera). Du er også avhengig av et stativ, fordi bakgrunnen skal være helt lik på alle bildene. Når du har gjort dette, legger du det i feks. photoshop el. og legger alle bildene oppå hverandre. Så starter du med å viske på bildene slik at objektet kommer frem. Simple as thatsmile

Utrolig bra forklaring, takker (:


Best regards,
Aslak Strand

Jeg bruker mest Lightroom og litt Photoshop. Photoshop er et bilderedigeringsprogram hvor man kan redigere, retusjere og manipulere bilder. Lightroom er et program som brukes av fotografer til å redigere bilder (f.eks. lysnivåer osv.). Jeg har et nå gammelt XP-Pen Star G640 Art Tablet . Ca A6 størrelse. Det funker fint til det lille jeg bruker det. Kjempefint hvis man skal tegne for frihånd.

Bedre seint enn aldri? ^^

 
Annonse
Annonse
Annonse