Hjelp med artikkel :)

Ok, peepz jeg skal mekke en slags artikkel (feature) om global oppvarming og hvordan det vil påvirke oss som jibbere og freeridere!

Så jeg håper dere er Interesserte i å hjelpe meg litt med å bruke noen få minutter til å svare på dette:

1) Hvordan tror du den globale oppvarmingen kommer til å forandre ditt forhold til å kunne leke, kjøre ski og ha det moro med snøen i fremtiden?

2) Hva mener du må til fra politikerne for å få reddet løssnøen, og la våre fremtidige barn oppleve den samme gleden som oss?

Hadde vært flott om dere kommer frem med sterke meninger!
Hadde vært konge om dere skrev litt mer om hva dere synes også (om global oppvarming)

PS: litt utfyllende svar setter jeg veldig pris på

/Even
smile

Dette svaret blir ikke så altfor utfyllende. Men, en teori går ut på at hvis global oppvarming etter hvert virkelig tar av, vil det økte ferskvannsinnholdet pga issmelting påvirke golfstrømmen slik at det ikke fraktes like store mengder varmt vann nordover. Dette varmvannet er viktig for å holde temperaturen oppe rundt f.eks nordnorge og svalbard. Ergo; kaldere vær. Implisert at det kanskje snør også?

Såh kanskje det blir mekka for får tipptipptipp(etc.)oldebarn som har skikjøring i genene?

Jeg håper da virkelig at du ikke har tenkt å publisere din artikkel her på FriFlyt!

Dersom dette er skolearbeid: Vet du egentlig hva du har gitt deg ut på? Det kan jo skrives tusenvis av sider om dette, men når alt kommer til alt, er det skolekarakter det gjelder, så må du her faktisk "fri" litt til lærerens meninger.

Jeg har i det syste begynt å skjønne at jeg er på dypt vann, men nå har jeg egentlig nådd point of no return, ingen vits å bytte tema nå! Så jeg får bare fullføre å håpe på det beste, jeg er ikke kjent med sjangeren feature (første forsøket). Så til neste gang vil jeg nok grave meg litt dypere ned å finne et mer spesifikt tema smile

 
Annonse
Annonse
Annonse