Hjelmkamera

Heisann!

Er på ute etter nytt hjelmkamera som i første bane skal brukes til skikjøringa i vinter, men blir sikkert montert i båten og kajakken ved senere anledninger, men altså først og fremst for skikjøring.
Fordel med skikkelig hjelmfeste, men ikke minst bildekvalitet. Har per i dag AC3K Action Camera, men er misfornøyd med bildet.
Er ute etter noe med skikkelig oppløsning.

Noen som vet av eller har erfaring og tips å komme med?

Jeg kjøpte et Viosport pov1 mens enn venn var i statene, da fikk jeg det for rundt 3000. Det er vel noe av det bedre du får tak i til en jordnær pris. Det har bra vidvinkel, og god oppløsning iforhold til andre minnekortbaserte kameraer.

Men prisen er litt drøy i norge, så vet ikke om jeg ville slått til på norske priser.. men absolutt et veldig bra kamera!

Har sett litt på de kameraene, vet du om de selges i Norge? Har lett litt rudnt omkring men finner lite på norske sider.

Hjelmkamera.no selger vio i norge.

Du har jo AC3K nå, hvis du vil ha tilvarende løsning med digital lagring(POV.1 f eks) så koster det en hel del(6000kr).

Hvis du vil ha bedre bildekvalitet til grei pris(1200 kr fra usa ca)(analogt kamera) må du ha en opptaker i tillegg(videokamera med analog inngang eller en portable dvr som archos f eks.) Det blir mye mer greier å drasse på med denne løsningen.

Takker for hjelpa grin
Har sendt forspørsel til hjelmkamera.no

 
Annonse
Annonse
Annonse